Lifestyle

cinaz

Najava tjednih događanja u Cinaz-u

Najava tjednih događanja u Cinaz-u

Pregled tjednih događanja u Cinaz-u.

DECOUPAGE RADIONICA, SRIJEDA 31.05.
 
Salvetna tehnika ili ''decoupage'' je vrlo jednostavna i popularna tehnika dekoriranja upotrebnih i ukrasnih predmeta pomoću salveta, decoupage papira i akrilnih boja. Može se koristiti za ukrašavanje svih materijala uključujući drvo, porculan ili svijeće. Polaznici će naučiti kako od dekorativnih salveta uz malo mašte mogu od starih, odbačenih predmeta dobiti prekrasne, unikatne stvari koje mogu sačuvati, pokloniti i pretočiti ovu tehniku u stalan ili povremeni hobi.
 
Besplatna radionica će se održati u srijedu 31.5. s početkom u 18.00h u prostoriji Udruge CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača). Sav materijal je osiguran.

Svi zainteresirani trebaju ispuniti prijavnicu do utorka do 16h na sljedećem linku.

Radujemo se Vašem dolasku!


Napomena: aktivnost se provodi u sklopu programa kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

VEČER DRUŠTVENIH IGARA "GAME OF THRONES TRIBUTE", SUBOTA 03.06.

Večer društvenih igara gostuje na KvartArt festivalu!
 
Provedite otkačenu večer osvajajući bespuća Westerosa igrajući društvenu igru Game of Thrones!!!
 
Nova sezona kultne svjetske hit serije neumoljivo se bliži, a mi smo svakim danom sve nestrpljiviji. Zato nam se pridružite u subotu 03.06.2017. od 18 do 20 h u prostoru bivše vojarne Stjepan Radić te pokrenite Daenerys iz dnevnopolitički dosadnog Meerena u žarenje i paljenje zmajevima po Westerosu. Ukoliko vam je prednost triju zmajeva prevelika, okušajte se u Oberynovoj osveti, spriječite „crveno vjenčanje“, slušajte savjete Melisandre, preuršite se u omiljeni lik uz pomoć Jaqena H' gara ili gledajte kako svijet gori ispijajući crveno vino iz zlatnog kaleža u maniri omiljenog nam antijunaka Cersei Lannister. A možda da se pridružite ultimativnoj crnoj strani i požurite „dolazak zime“ vodeći White walkere? Na stranu dobra zovu vas Starkovi, a da se odazovete?

Koji god put odabrali, jedino je dobra zabava sigurna! Zato dođite na KvartArt festival!!

Naravno, kao i uvijek, ukoliko želite donijeti omiljenu društvenu igru i druge zaraziti njenom intrigantnošću slobodno nas iznenadite!

Vidimo se!

DECOUPAGE RADIONICA: "JAR OF HAPPINESS", NEDJELJA 04.05.

Decoupage radionica nastavlja se na KvartArt festivalu!

Primjenite vrlo jednostavnu i sve popularniju tehniku dekoriranja upotrebnih i ukrasnih predmeta pomoću salveta, decoupage papira i akrilnih boja ovoga puta na staklenim posudicama „sreće“. Decoupage tehnikama učiti će nas, već iskusna „decoupage majstorica“ Morana Rogić sa ciljem poticanja kreativnog stvaralaštva i osvještenosti o recikliranju. Radionica je prvenstveno namjenjena djeci i roditeljima, ali su svi građani dobrodošli!

Dakle, vidimo se 04.06. 2017. u dvorištu nekadašnje vojarne Stjepan Radić od 11-12.30 sati!
 

"BOOKCROSSING" KUTAK, 10.04. -  30.09.2017.

BookCrossing je svjetski literalni pokret odgovoran za aktivaciju više od milijun i pol čitatelja i donatora knjiga u više od stotinu zemalja. Načelo BookCrossinga je kako knjige moraju biti slobodne, a ne zarobljene na policama. Od 10. travnja pa zaključno sa 30. rujnom, na policama BookCrossing kutka smještenog u prostorijama udruge CINAZ, moći ćete svakog radnog dana besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane, prijaviti njihovu dostupnost na bookcrossing.com,  te pratiti njihov put od klupe do police, od grada do grada, od zemlje do zemlje, od čitatelja do čitateljice...


Reci što misliš!

  Vezane vijesti