Lifestyle

fitness revolucija

"Aktivna Hrvatska 2017." u subotu 1. srpnja stiže u Zadar!

U Dubrovniku se vježba 23. lipnja, u Zadru 1. srpnja te Zagrebu 23. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta. Okupljamo se u 10 sati na Pozdrav suncu!

Petu godinu zaredom zajedničkim će treninzima diljem Hrvatske osvještavati o problemu koji nam zaista može promijeniti život. 

Jeste li znali da smo sami sebi najbolji lijek i prevencija svih bolesti? Jeste li znali da redovnom aktivnošću postajemo trenutačno sretniji?

Prvi grad nove sezone je bio Požega. U Dubrovniku se vježba 23. lipnja, u Zadru 1. srpnja te Zagrebu 23. rujna u sklopu Europskog tjedna sporta.

Okupljamo se u 10 sati na Pozdrav suncu!

Treninge će provoditi stručni tim KIF-a u kojem su Ivan Antunović, Anja Bijelić, Lukrecija Dragić, Marin Ivančić i Goran Kontić.

Pilates ćemo vježbati s Asjom Petersen, yogu sa Sandrom Petrom Pintarić. Kroz program nas vodi ambasadorica projekta Renata Sopek, a u Dubrovniku Darija Mikulandra Žanetić.

Stručni tim projekta čine dekan KIF-a dr. sc. Damir Knjaz, dr.sc. Tomislav Madžar, posebni savjetnik predsjednice za zdravlje i sport, nutricionistica Karmen Matković Melki i prof. Marin Dadić.

Vježbače pozivamo da se za vježbanja prijave putem službene web stranice projekta, na kojoj mogu dobiti i besplatne savjete.

Trud vježbača bit će nagrađen od strane partnera projekta. NIVEA daruje poklon paket proizvoda za njegu tijela, OTP banka poklanja šilterice i lopte, Mg Mivela vodu Vašeg srca, Omegol paket proizvoda, Decathlon poklon iznenađenja, a tu su i magazini Men's Health i Lijepa i Aktivna.

Kako je Aktivna Hrvatska izgledala u sezoni 2016. pogledajte ovdje.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti