Lifestyle

ona i on

Veza puca? Postoji pet načina za "spas u zadnji čas"

Veza puca? Postoji pet načina za

Dođite li u situaciju u kojoj vaš odnos treba spašavati, donosimo vam nekoliko savjeta kako se ponašati, odnosno ne ponašati.

Svaki ljubavni odnos, čak i onaj savršeni, prije ili kasnije naiđe na hupsere na cesti.
 
Nažalost, ponekad stvari izgledaju kao da se ne mogu riješiti, no ako je ljubav prava, onda za nju nema kraja...

 
Ako želite spasiti vezu: Morate shvatiti i priznati si da imate problema, a zatim zajedno pokušati naći rješenje za njih. Bude li se trudila samo jedna strana, ne nadajte se uspjehu.
 
Ako želite uništiti vezu: Pravite se kao da problema uopće nema.
 
Ako želite spasiti vezu: Morate biti iskreni do kraja, čak i ako istina podrazumijeva ono što vaš partner ne želi čuti. No to je jedini način za rješavanje problema.
 
Ako želite uništiti vezu: Lažite partneru i tješite se kako on sigurno laže i vama. Ako nema iskrenosti, pripremite se za kraj.
 
Ako želite spasiti vezu: Dobro analizirajte situaciju i razmislite o tome zašto se tako osjećate. Ako ne znate, onda nećete moći ni učinkovito razgovarati s partnerom.
 
Ako želite uništiti vezu: Priznajte si da ste izgubili strast prema partneru.
 
Ako želite spasiti vezu: Sastavite listu svih pozitivnih osobina koje vaš partner ima i prisjetite se zašto ste uopće odabrali njega. Te kvalitete, barem neke, još uvijek su tu pa pokušajte razgovarati s njim o tome koliko vam fale i kako da ih vrati u prvi plan. Drugim riječima, pronađite način kako da začinite stvari (novi hobiji, nova mjesta, putovanje...).
 
Ako želite uništiti vezu: Vaš partner vam više nije zabavan pa avanture tražite na drugim mjestima i s drugim ljudima.
 
Ako želite spasiti vezu: Stanka ne znači nužno kraj, ako je ljubav prava. Možda je vrijeme da razmislite i o tome jer ona bi vam mogla dati odgovor na pitanje je li ovo samo kriza ili tu nema više pomoći.
 
Ako želite uništiti vezu: Uopće vas nije briga što vaš partner želi, misli i osjeća.
 


Reci što misliš!