Lifestyle

#pop psihologija

I solerice imaju krizne trenutke - kako ih prebroditi?

I solerice imaju krizne trenutke - kako ih prebroditi?
Thinkstock

Biti single djevojka je divna stvar zbog tisuću razloga, ali to ne znači da su cure koje vole biti single baš uvijek najsretnije na svijetu.

Sloboda je divna stvar, ali čak i ona single cura koja najviše uživa u svom životnom stilu ponekad prolazi kroz krizu.
 
Strah od usamljenosti
 
Single cura živi punim plućima i uvijek je okružena prijateljima, ali kad se zalomi nekoliko večeri u kojima nema društvo jer su svi u paru, i ona se na trenutak zapita ne bi li bilo bolje imati nekoga uz sebe.
 
Nevjerojatna lijenost
 
Biti bez obaveza je divno, ali ponekad nas to može odvesti u čistu lijenost. Zašto se uopće truditi i spremiti za izlazak kad je pidžama toliko udobnija opcija za petak navečer?

Zapuštenost
 
"Ne moram brijati noge" može biti veliko olakšanje, ali uvijek postoji bojazan da se nekoliko dana bez depilacije pretvori u nekoliko mjeseci. Cure s dugim single stažom znaju o čemu pričamo.
 
Nula kompromisa
 
Cura koja je navikla biti solo, navikla je raditi što želi, kad god to želi, što može biti problem jednom kad uđe u vezu. Jednom kad navikneš na nula kompromisa, svaki je kompromis poprilično neugodan. 
 
Novi frajeri su naporni
 
Nakon duge single faze, svaki je izlazak s novim frajerom naporan jer zahtijeva previše truda. Single cure često odustaju od muškaraca koji im ne sjednu na prvu, a davanje još jedne šanse zvuči kao preveliki napor.


Reci što misliš!