Lifestyle

samo 10 mjesta

U tijeku prijave za Gestalt.Fulness radionicu 28. rujna

U tijeku prijave za Gestalt.Fulness radionicu 28. rujna
Humani studio

Humani studio ovog rujna priređuje posebno rujansko izdanje koje polaznicima Gestalt.Fulness programa nudi jedinstveni uvid u njihove prehrambene obrasce te adekvatna rješenja kako se nositi s njima.

Radionicu smo za ovu prigodu posebno prilagodili ekonomski i organizacijski svim ranjivim skupinama.

U petak, 28. rujna s početkom u 17 sati stoga kreću četiri aktivna sata sastavljena od vježbi, eksperimenata i degustacija, temeljenih na znanstvenoj podlozi jednog od najrasprostranjenijih psihoterapijskih pravaca u svijetu.

Radionica je prilagođenog tipa (radi organizacijskih ograničenja primamo svega deset polaznika), kotizacija je sufinancirana kako bi program bio lakše pristupačan svim onima koje se bezuspješno nose sa disfunkcionalnim prehrambenim obrascima, a za to nemaju financijskih uvjeta.

Prijavite se brzo, jer mjesta ima malo, s napomenom da prednost rado dajemo svima onima koji su financijski često lišeni mogućnosti odlaska na ovakve radionice (mladi od 18 do 30 godina, samohrane mame i tate, nezaposleni).

Prijave se vrše preko info stranice Ajrin.com (). a više informacija o suradnji možete naći na web stranici Humani studio.

*Gestalt.Fulness je jedinstveni iskustveno/znanstveni princip temeljen na Gestalt psihoterapijskom pristupu i 'Mindfulness' praksi. Obuhvaća radionice, savjetovanja i grupnu podršku. Program je prirodan i jednostavan te namjenjen svakoj životnoj dobi.


Reci što misliš!