Lifestyle

ona i on

Najbolji ljubavnici zarađuju prosječne plaće

Najbolji ljubavnici zarađuju prosječne plaće

Trećina uspješnih žena otkrila je kako muškarci na višim ili vodećim pozicijama na poslu, imaju izraženiju seksualnu želju

Rezultati istraživanja koje je proveo erotski brend "Coco de Mer", sa željom da otkrije imaju li novac i uspjeh utjecaja na seksualni život, otkrili su kako je četvrtina muškaraca izjavila da su žene koje su uspješne u svom poslu, ujedno i one koje su sklonije preuzimanju inicijative u krevetu.

Drugim riječima, one imaju veću seksualnu želju koja, među ostalim, podrazumijeva i veću sklonost isprobavanju novih stvari.

Slično tome, trećina uspješnih žena otkrila je kako muškarci na višim ili vodećim pozicijama na poslu imaju izraženiju seksualnu želju.

Međutim, to istraživanje nije povezalo visinu plaće s vještinama u krevetu. Kao najbolje ljubavnice koje su pritom i najbolje zarađivale, navelo je tek 11 posto muškaraca, što je ništa u usporedbi s 46 posto žena i 40 posto muškaraca koji su priznali kako su najvatrenije noći proveli s onima koji su imali prosječna primanja.

"Najbolji ljubavnici zarađuju prosječne plaće i njima novac nije bitan kada je riječ o traženju partnera, oni ipak žele više od toga. Oni najuspješniji imaju i najjači libido i ne prihvaćaju ništa manje od svog nivoa, kada je riječ o njihovu privatnom životu", zaključak je istraživača.

Čini se kako se novcem mogu kupiti mnoge stvari, ali ne i uspjeh u krevetu.
 


Reci što misliš!