Lifestyle

Eduardo Paludo boravio u Zadru

Omiljeni frizer svjetskih zvijezda u Zadru predstavio nove trendove

Omiljeni frizer svjetskih zvijezda u Zadru predstavio nove trendove
eZadar.hr

Jedan od najboljih kolorista današnjice, Eduardo Paludo posjetio je Hrvatsku u kojoj je predstavio neke od najnovijih trendova u bojanju kose. Paludo, začetnik globalno popularne Flamboyage tehnike bojanja, u prvom hrvatskom, zadarskom color baru u Hrvatskoj predstavio je najnovije ideje kad je njega kose u pitanju

Zanimljivim tonovima dao je svježinu i novi izgled kose hrvatskih manekenki te pokazao zašto mu se niz godina s veseljem u ruke prepuštaju Gisele Bundchen, Debbie Harry, Gwyneth Paltrow i brojne druge svjetske zvijezde. 

Eduardo Paludo u Zadru predstavio najnovije ideje njege kose Eduardo Paludo u Zadru predstavio najnovije trendove u njezi kose

"Predstavili smo najnovije trendove u bojanju kose koji nose blage prijelaze i naglašenu prirodnost boja. U nadolazećim mjesecima na ulice se vraćaju prirodni tonovi prilagođeni svakom licu i osobnosti pojedinačno. Žene u Hrvatskoj oduševile su me prekrasnim njegovanim kosama koje stoje uz bok svjetskim trendsetericama u Milanu, Parizu i ostalim metropolama. Hrvatska me oduševila već prilikom mog prvog dolaska i iznimno mi je drago što sam ovog puta spojio posao i odmor u čemu ću uživati u nadolazećim danima", izjavio je Eduardo Paludo. 
 
Staranju prave umjetnosti kada je kosa u pitanju, pridružili su se i domaći frizeri, Anita Stura te vlasnik prvog hrvatskog Pero colorbara Petar Grdović na čiji je poziv Paludo stigao u Hrvatsku.

"Posebnu pažnju posvećujemo bojanju kose. Ovo je postalo prava umjetnost i drago mi je da od sada u Hrvatskoj imamo priliku otvoriti prvi mali institut kad je bojanje kose u pitanju. Ove sezone naglasak je na prirodnosti kose, odnosno prirodni izgled multi tonova u teksturi kose", govori Petar Grdović. 

Potpuni dojam svjetske moderne žene, vrhunskim je make up-om dočarao vizažist Saša Joković, uz maštoviti styling Božene Bratović Becha. Spoj talenta, znanja i jedinstvene umjetnosti Eduarda Paluda i domaćih stručnjaka iznjedrio je prekrasnu inspiraciju brojnim djevojkama i ženama čija će nas osvježena ljepota veseliti u nadolazećim mjesecima. 


Reci što misliš!