Lifestyle

iskrena ispovijest

Princ William: "Osjećao sam prisutnost duše svoje majke na svome vjenčanju"

Princ William:
© Guliver/Shutterstock

Ovih dana u centru pozornosti najnoviji je dokumentarac 'Diana, naša majka: život i naslijeđe', koji će biti objavljen na 20. godišnjicu smrti omiljene princeze, 31. kolovoza. Trenutno cure nove informacije o čemu se sve u filmu radi, pa je tako princ William sve raznježio tužnim i iskrenim priznanjem kako se osjećao na dan svoga vjenčanja na kojem njegova majka fizički nije mogla biti prisutna.

Ono po čemu će se ovaj film razlikovati od svih ostalih snimljenih to je što se sinovi tragično preminule princeze Diane, prinčevi William i Harry, prvi put pred televizijskim kamerama prisjećaju svoje majke i odrastanja s njom.

Dok mnogi s nestrpljenjem iščekuju izlazak ovog djela, u javnost cure dijelovi filma i iskazi mladih prinčeva.

Tako se u filmu između ostalog danas 35-godišnji princ William prisjeća kako je protekao jedan od najvažnijih dana u njegovom životu, kada je pred oltar odveo svoju odabranicu Kate Middleton.

'Kada je došao dan vjenčanja, zaista sam osjećao da je tamo među nama. Znate, postoje trenuci kada u nekome ili nečemu tražite svoju snagu, a ja sam zaista osjećao da je ona tada tamo bila za mene', objasnio je i dodao kako se konstantno prisjeća svoje majke.

'Nema puno dana kada ne pomislim na nju. Ponekad je to u tužnom, ponekad u pozitivnom kontekstu, ali uvijek imam osmijeh na licu kada je netko spomene', govori nadalje princ, kojem je bilo tek 15 godina kada je izgubio majku.

Iako se ni dan danas ne može pomiriti s tim velikim gubitkom, priznaje kako zna da ga princeza Diana zapravo nikada nije ostavila.

'Ona zauvijek živi s nama. Zahvalan sam što sam imao dovoljno sreće da sam njezin sin i da ju poznajem barem tih 15 godina', kaže u ovom izuzetno emotivnom filmu princ.

Autori ovog dokumentarca s prinčevima Williamom i Harryjem s nestrpljenjem iščekuju izlazak filma i nadaju se da će on dočarati barem malo toga koliko je Diana bila dobra, iskrena i predana majka. 

Ovim bi dokumentarcem ionako omiljena princeza svih vremena mogla osvojiti i one koji su do sada o njoj imali negativno mišljenje.


Reci što misliš!