Lifestyle

zdrav i pribran

Posrnula teen zvijezda napokon izašla iz pakla droge

Posrnula teen zvijezda napokon izašla iz pakla droge

Posrnuli glumac koji je slavu i milijune stekao snimivši i dan danas najpoznatiji božićni film svih vremena 'Sam u kući', Macaulay Culkin, napokon je izašao iz svijeta droge, a izgleda bolje nego ikad. Izgleda da je napokon pronašao način da se riječi strašne ovisnosti koja mu je do sada uništavala život.

Nakon što su mu mnogi predviđali kratak životni vijek ako nastavi tempom kojim je krenuo izgleda da se nekadašnja zvijezda filmova za mlade Macaulay Culkin odlučio trgnuti i poduzeti sve kako bi dokazao suprotno.

Osim što je zapeo u svijetu teških droga koje su itekako utjecale na njegov izgled, 36-godišnji si je Macaulay pokušao oduzeti život zbog nesretne ljubavi.

Međutim sada je sve to iza njega i moramo se složiti - nikad nije izgledao bolje. Nakon umornih i zastrašujuće mršavih izdanja sada konačno možemo reći da djeluje zdravo i stabilno.

Viđen je na večeri s Brendom Song, s kojom nakon deset godina glumi u novom filmu.

U traper košulji i s naočalama te uredne kratke frizure pokazuje da je došlo novo doba u njegovu životu koji je napokon počeo cijeniti.

Budući da ga svijet pamti uglavnom po njegovim dječjim ulogama, koje su mu u vrlo ranoj mladosti osigurale milijune na računu, mnogi se nadaju da će ponovno uspjeti zavladati filmskom scenom.


Reci što misliš!