Lifestyle

kraljica rania

Ona ima komade koje bi poželjela svaka žena

Ona ima komade koje bi poželjela svaka žena
Roma/Milestone Media/PIXSELL

Kraljica Rania bez dvojbe je najbolje odjevena dama s kraljevskih dvora, a za razliku od svojih kraljevskih kolegica, jordanska ljepotica ima i vlastiti profil na Instagramu posvećen svom radu i modnim odabirima koji su sve samo ne uobičajeni. Besprijekoran stil koji njeguje kraljica prate brendirani komadi koje bi svaka žena poželjela u svom ormaru.

Kraljica Letizia, kraljica Maxima, vojvotkinja Kate Middleton - samo su neke od stajliš dama s kraljevskih dvora koje s nestrpljenjem iščekujemo da se pojave u javnosti i daju nam novu dozu modne poslastice. No pitate li modne stručnjake koja je dama plave krvi najbolje odjevena, sa sigurnošću ćete dobiti jednoglasan odgovor – kraljica Rania od Jordana.

47-godišnjakinja punog imena Rania al Abdulah postala je kraljica Hašemitske Kraljevine Jordan kada se udala za svog supruga Abdulaha II, točnije kada se njezin svekar razbolio te je Abdulah II preuzeo prijestolje 1999. godine.

Otada je Rania poznata kao velika pobornica borbe za prava jordanskih žena koje su se uz njezinu pomoć izborile za znatno bolji položaj u odnosu na ranije godine, a zbog svoje nesvakidašnje ljepote proglašena je 2005. godine trećom najljepšom ženom na svijetu prema izboru magazina Harpers & Queen.

Ova egzotična ljepotica uvijek je besprijekorno dotjerana u bilo kojoj prilici, a listi luksuznih dizajnerskih imena u njezinom garderobnom ormaru ne nazire se kraja.

Pogledate li njezin profil na Instagramu, shvatit ćete o čemu govorimo. Kraljica Rania vodi svoj profil koji kronološki prati sve njezine stajliš outfite, bilo da je riječ o odjevnim kombinacijama koje je nosila na političkim događanjima, bilo za privatne prilike.

Tako je, primjerice, za 71. godišnjicu Dana zahvalnosti koji se obilježava u Jordanu Rania odabrala dramatičnu bijelu maksi haljinu s dvostranim plaštem koju je upotpunila remenom i bijelim špic salonkama.

Što god odjenula, čini se kako joj sve pristaje, kao da je šivano za nju. Kraljica srca, kako ju mnogi nazivaju, svakodnevno dokazuje da humanost i istančan modni ukus idu jedno s drugim. Iako se kraljevske dame silom trude da ju dostignu, Jordanka čvrsto stoji na tronu najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezine nasljednice nema ni na vidiku, piše Tportal.


Reci što misliš!