Lifestyle

scijentologija

Glumica o kolegi: Tom Cruise nije onakav kakav se čini

Glumica o kolegi: Tom Cruise nije onakav kakav se čini
BigPictures/PIXSELL

Glumica Leah Remini, najpoznatija po ulozi u seriji 'Kralj Queensa', ponovno je progovorila o svom višegodišnjem iskustvu kao članica Scijentološke crkve, no ovaj se put osvrnula na njezina najpoznatijeg člana - glumca i bivšeg prijatelja Toma Cruisea

Na postavljeno pitanje o tome je li Tom Cruise dobra osoba, američka glumica je bez zadrške odgovorila da nije nastavljajući: 'On je javna ličnost koja vas gleda direktno u oči, rukuje se s vama i grli vas, no u stvarnosti on je potpuno drukčiji. Netko bi mogao reći da smo svi različiti kada je u pitanju javni i privatan život, no osobe koje ga okružuju i rade za njega, pa čak i sljedbenici Scijentološke crkve, reći će vam da je Tom vražja osoba'.

Remini je napomenula kako neki ljudi s kojima je surađivala u prošlosti mogu reći isto za nju, no Toma Cruisea kao jednog od najistaknutijih članova Scijentološke crkve smatra gorim. 'On je nevjerovatno sličan Davidu Miscavigeu. Mogli bi biti blizanci', opisuje Toma Cruisea referirajući se na čelnika scijentološke zajednice.

Glumica Leah Remini napustila je Scijentološku crkvu 2013. godine, a svoje iskustvo podijelila je u knjizi ' Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology'  da bi nedugo zatim snimila dokumentarnu seriju 'Leah Remini: Scientology and the Aftermath', zbog kojeg se ponovno aktivirao njezin javni rat sa scijentolozima.

 


Reci što misliš!