Lifestyle

Knjige u điru

Početak nove školske godine donosi i novi raspored vožnje otočnog bibliobusa

Početak nove školske godine donosi i novi raspored vožnje otočnog bibliobusa

Od početka sljedećeg tjedna, 4. rujna, uvodi se novi, jesensko/zimski raspored vožnje otočnog bibliobusa Gradske knjižnice Zadar.

Otočni bibliobus svaka dva tjedna dolazi na otoke Iž, Dugi otok, Ugljan i Pašman. Članarina iznosi 30 kuna, može se posuditi najviše šest jedinica građe, a ona se može zadržati 30 dana, nakon čega se plaća zakasnina (0,60 kn po jedinici građe i po danu).

Zaduženje se može obnoviti osobnim dolaskom u bibliobus ili pozivom na broj 098 230635, svakim radnim danom od 8 do 15 sati. Izvan tog termina na broj 023 301-103 (glavni pult Središnje knjižnice), prenose Naši Školji.

Građa posuđena u bibliobusu, osim u bibliobus, može se vratiti u Središnju knjižnicu, kao i sve ogranke Gradske knjižnice Zadar. Zbog mogućnosti oštećenja knjige možete vratiti i u noćni trezor ("knjigomat" u Središnjoj knjižnici, S.Radića 11b). CD-i, CD-ROM-ovi, DVD-i ne vraćaju se u trezor .

Korisnici upisani u Središnjoj knjižnici ili ograncima Gradske knjižnice Zadar u bibliobusu građu posuđuju prema pravilim posudbe Središnje knjižnice, odnosno ogranaka (kraći rok posudbe i veća zakasnina!).

Oštećena ili izgubljena građa nadoknađuje se zamjenom ili novčanom naknadom.Internet se koristi besplatno; moguće se i predbilježiti osobno ili telefonom, a iskaznica Knjižnice je neprenosiva.

Ovdje možete pogledati novi raspored otočnog bibliobusa.


Reci što misliš!