Lifestyle

vježanje je tajna

Victoria Beckham otkrila što je tjera da tako izgleda

Victoria Beckham otkrila što je tjera da tako izgleda

Uz četvero djece i tvrtku s brojnim zaposlenicima, ne čudimo se što joj je upravo samoća motivacija da pobjegne vježbati. Ta dva sata onda i ne zvuče puno.

Ona  je lijepa, zgodna, slavna, bogata, a čini nam se i dosta stroga prema sebi no, to nas nije spriječilo da pročitamo kako Victoria Beckham održava svoju liniju, piše Index.

Kad je već tako otvoreno pričala o tome, u intervjuu u The Sunday Timesu, gdje je otkrila mnoge detalje o svojoj čuvenoj skinny liniji.

Mnogi će je možda prozvati anoreksičarkom, ali ako malo bolje pogledate, tu negdje između kože i kostiju kriju se zapravo pravi mišići koji njenu liniju čine upravo zavidnom. Ma što god zli jezici rekli. 

"Jako sam aktivna već od jutra. Dižem se u šest da bih imala dovoljno mira i vremena odraditi barem sat vremena treninga u teretani. Nakon toga slijede moje svakodnevne obiteljske obaveze - buđenje i doručak za djecu, potom ih ja ili David vozimo do škole, a s povratkom opet planiram vježbati još barem sat vremena."

Ona se, dakle, svakodnevno trudi vježbati minimalno dva sata i to prije nego što ode u ured. 

"Jutro je doba dana kad imam najviše vremena za sebe i tad ne želim ljenčariti. Zato uvijek vježbam ujutro te kad nađem 'rupu' u prijepodnevnim obavezama", ispričala je u javnosti i mnoge jako iznenadila.

Činjenica je da se Victoria Beckham doista čini kao žena od riječi, ona koja je bila dovoljno čvrsta da postigne sve što je u životu postigla, ali su se mnogi začudili da njeno tako vitko tijelo treba baš takvu disciplinu.

"Ja sam jako disciplinirana osoba. Trebam biti...", odgovorila je na novinarsko čuđenje, a onda otkrila što je zapravo najviše tjera ujutro, da se ustane prije svih i dok mnogi još spavaju, već "radi" u teretani. 

"To je mjesto gdje ujutro nema nikoga. Nema djece ni mejlova, nitko me ništa ne pita, nitko me ne prati, ne traži moje odobrenje ili mišljenje. Ponekad mi se čini ako samo malo duže ostanem u kući, da će me već netko dostići i zaustaviti u nastojanjima da provedem malo kvalitetnog vremena sama sa sobom."

Uz četvero djece i tvrtku s brojnim zaposlenicima, ne čudimo se što joj je upravo samoća motivacija da pobjegne vježbati. Ta dva sata onda i ne zvuče puno. 

Što se prehrane tiče, Victoria kaže da voli jesti zdravo. "Mogu si priuštiti najkvalitetniju hranu", svjesna je, "pa zašto si onda ne bih priuštila samo takve namirnice, jer želim svoje tijelo tretirati najbolje što mogu. Od svog tijela zato puno i očekujem, na njega sam ponosna.

Otkrila je i svoj tajni sastojak uz kojeg dobiva jako puno zdravih masti i proteina te puno Omega 3 masnih kiselina koji čine čuda za tijelo i kožu. 

Nije tajna da se ne pomlađujemo, zna to dobro i Victoria Caroline Beckham koja je u travnju napunila 43 godine, a njene bi nam tajne mogle pomoći da što dulje budemo mladi i izgledamo mladi.


Reci što misliš!