Lifestyle

tko napušta show?

321-kuhaj: Prva ovosezonska desetka spasit će jedan zadarski par od ispadanja!

321-kuhaj: Prva ovosezonska desetka spasit će jedan zadarski par od ispadanja!

U pripremi jelovnika s tri slijeda kuhače su ukrstile jedine predstavnice Dalmacije u showu - Silvijana i Marica kuhat će protiv Nine i Branke!

Vođe timova „Vallis aurea“ i „Čili papričice“ donijeli su konsenzus i u kulinarski dvoboj poslali parove koji najlošije kotiraju na tablici s ocjenama.

U pripremi jelovnika s tri slijeda kuhače su ukrstile jedine predstavnice Dalmacije u showu - Silvijana i Marica kuhat će protiv Nine i Branke!

Zadarske umjetnice igraju na kartu egzotike i žiriju će pripremati blanširane šparoge s pršutom, svinjski file s pireom od bundeve i topli kolač od limuna, dok su se sestre odlučile za emotivniji pristup i tradicionalni, autohtoni jelovnik s mediteranskim kruhom i namazom od slanutka, janjetinom s graškom i pana cottom s likerom od kave.

Prvi ovosezonski dvoboj proći će u neurednosti i kaosu na objema radnim jedinicama, a nervozu i stres kod oba para pokušat će popraviti navijanje ostalih natjecatelja. Ninu i Branku oraspoložit će pjesma i bodrenje njihovog tima, dok će Silvijana izričito zabraniti bilo kakvo skandiranje pravdajući se da je „zavijanje“ dekoncentrira: „Nemojte mi pjevati, molim vas!

Zato što se uvijek složi nekakva klapa od nikakvih glasova, a ja to ne volim slušati!“.

No, koju god stimulativnu ili meditativnu tehniku primjenjivale, samo će jedan par Zadranki dobiti prvu desetku ove sezone, i to od nove članice žirija, Mateje Domitrović Sabo!

Čime su to zaslužile i, još važnije pitanje, tko napušta show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'? Odgovore ćemo doznati večeras u 19:50 na RTL-u!


Reci što misliš!