Lifestyle

izgled je bitan!

Špiček, Mate i Mateja traže miss fotogeničnosti!

Natjecatelji kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u utorak navečer kuhat će u vjerojatno najzanimljivijem izazovu u svih pet sezona: u 60 minuta potrebno je pripremiti glavno jelo koje godi i nepcima i očima članova žirija!

Nakon kuhanja u razmjeni recepata, parova ili sami, kuhari amateri će na poznatom kulinarskom trgu RTL-a večeras kuhati za fotoaparate. Naime, izazov dana je pripremiti jelo čija bi fotografija krasila gastro magazine, internetske portale i blogove ili, pak, društvene mreže te pritom pobudila želju za kušanjem i dočarala slasne okuse.
 
Članica žirija Mateja Domitrović Sabo ima 17 godina iskustva rada u gastro magazinu i svojim će savjetima bodriti kandidate da nastave razmišljati o okusima namirnica, ali i da pripaze na serviranje tanjura jer u ovom zadatku hrana treba biti fotogenična. To znači da posebnu pažnju treba obratiti na slaganje boja namirnica i odabrati oku lijepo posuđe u koje će se poslužiti hrana.

Kako novi zadatak ne bi prošao u previše opuštenoj atmosferi, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima je priredila iznenađenje! Taman kada su pomislili da su izabrali najbolje recepte i da će „rasturiti“ u kreiranju fotogeničnog tanjura, kandidate je dočekao hladan tuš u obliku razmjene košara s namirnicama! 

Tko će sa smiješkom na licu prihvatiti novi izazov i čiji će tanjur biti okrunjen lentom fotogeničnosti? Doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!