Lifestyle

vespa klub zadar

Vrijeme je za "feštu vespaša"!

Vrijeme je za

Svaku godinu u rujnu mjesecu Vespa Klub Zadar organizira tradicionalni susret vlasnika Vespa motocikala, na kojima bude stotinjak sudionika iz cijele Hrvatske ali i inozemstva.

Vespa Klub Zadar je neprofitna udruga koja djeluje 9 godina i ima 62 člana, vlasnika Vespa motocikala. Evo što su nam kazali u klubu:

- Djelovanje udruge je usmjereno na druženje članova, promociju Zadarske županije i grada Zadra kroz razna druženja i susrete koje organiziramo, humanitarna djelovanja i sl. U tome smo jako aktivni te smo jedan od najvećih i najaktivnijih Vespa klubova u Hrvatskoj.

Za naše djelovanje i sudjelovanje u organizaciji međunarodne manifestacije „Vespa World Days 2015“, koja se održala u lipnju 2015. u Biogradu na moru i Zadru, i koju je posjetilo preko 5.000 sudionika iz cijelog svijeta, smo dobili i Godišnju nagradu Grada Biograda te Godišnju nagradu Zadarske Županije, obje za doprinos u turizmu, kažu iz Vespa kluba Zadar.

https://d35nxk5xx1d0px.cloudfront.net/repository/images/0/f/1/0/0f10a848cc1fdb81b2d71e40cdb5acf8_view_article_new.jpg?v=20Svaku godinu u rujnu mjesecu Vespa Klub Zadar organizira tradicionalni susret vlasnika Vespa motocikala, na kojima bude stotinjak sudionika iz cijele Hrvatske ali i inozemstva.

Ovogodišnji susret vespaša okupit će oko 100 vlasnika Vespa motocikala, od čega više od polovice su gosti iz drugih gradova te iz inozemstva (ovu godinu dolaze i gosti iz Bosne i Hercegovine te iz Slovenije).

Susret će se održati u Zadru, uz jednu zajedničku vožnju do mjesta Škabrnja, Nadin i Bibinje, te povratak u Zadar na večeru i druženje.

- Kao i svaku godinu, sigurni smo da će i ovogodišnji susret biti jako atraktivan kako sudionicima tako i svima koji nas vide, te da ćemo doprinijeti promociji kako našeg Kluba, tako i našeg Grada i Županije.

Ovaj susret ne bi bio moguć bez pomoći naših sponzora koji su nam pomogli u realizaciji još jednog susreta, te im se svima i ovim putem zahvaljujemo, poručuju iz Vespa kluba Zadar.


Reci što misliš!