Lifestyle

rtl-ov show

Tri, dva, jedan - kuhaj: Specijalitet dana: teleći mozak, zebra i palamida

Ovaj tjedan kuhaju se samo odvažna jela s posebnim namirnicama za koje treba imati hrabrosti spremiti ih i kušati. Hoće li se kandidati to usuditi?

Žiri je za danas pripremio 4 recepta za toplo predjelo i glavno jelo, zvuči kao prava sitnica sve dok se ne otkriju glavne namirnice. Teleći mozak, odrezak zebre, palamida i tartufi samo su neke od namirnica koje će se večeras kuhati.

Većina kandidata navedene namirnice nije nikada spremala, a niti kušala. Čak ni chef Mate Janković nije nikada u životu probao meso zebre, a imao je priliku jesti meso noja, klokana i krokodila.

„Bitno je probati kuhati nešto što nikada nisi i što interesantno zvuči“, zaključila je Marica i time dala naslutiti kako su ona i Silvijana spremne pokazati zube i pripremiti odvažno jelo od zebre.

Anto i Antonio pripremat će isto glavno jelo, a za toplo predjelo morat će spremiti fritaju od telećeg mozga.

„Mozak ne radim, ne jedem ga, sad ga prvi put spremam“, kazao je Antonio, koji ne želi imati nikakve veze s telećim mozgom, ali u tome i je poanta odvažnog tjedna jer svaki par mora skupiti hrabrosti i pripremiti nešto što nikada nije.

Hoće li kandidati pokazati svoju odvažnost i pripremiti žiriju ukusne delicije koje nisu ni sami probali, pogledajte večeras u 21:10 na RTL-u!


Reci što misliš!