Ostalo / Intervjui

Maja Šuput: Vir je fenomenalan! Bit će lom, urnebes i zabava!

Maja Šuput:  Vir je fenomenalan! Bit će lom, urnebes i zabava!

Maja Šuput najavljuje koncert koji će u sklopu Virskih maškara održati u subotu od 20 sati na virskoj Ljetnoj pozornici.

„Bit će lom, urnebes i zabava!“ – tako virski subotnji koncert od 20 sati na Ljetnoj pozornici najavljuje velika estradna zvijezda Maja Šuput. Kako je koncert pod šatorom, poznata ljubiteljica ekstremnih vrućina neće brinuti o vanjskoj temperaturi, a ona unutrašnja ionako nikad nije bila pod znakom pitanja.

„To je najmanji problem. Uvijek sam spremna napraviti feštu, to je nešto što je poznato i publici i meni. Nema tu iznenađenja“, kaže Maja koja je poznata i kao ovisnica o ludim provodima i putovanjima. Te svoje ljubavi – vrućinu, zabavu i putovanja – spojila je u siječnju kada je posjetila Meksiko i uživala s ekipom koja „nije baš normalna“.

„Je, bila je luda ekipa i fenomenalan provod. Volim putovati gdje je vruće, napokon je na red došao i Meksiko“, kaže Maja. No, kada se vratila u Zagreb dočekao ju je hladan tuš, i to ne zbog klimatske promjene – stan joj je bio provaljen i opljačkan! Bilo je kao u njezinom hitu „Lopove“ od prije godinu i pol: „Jedna ruka mazi, druga ruka krade“.

„Bio je to povratak u život, u stvarnost. Šteta je velika, ali što se tu može? Možete zaključati i zabraviti vrata koliko hoćete, ali lopovi odrade posao“, napominje. Povratak u stvarnost za sveprisutnu Maju također znači povratak poslu i nastupima. Danas je na redu Split, u subotu je na maškarama na Viru. Virska priča nije joj nepoznata; sama kaže kako je na otoku kao doma.

„Vir je nevjerojatan! Ja sam svake godine, čak i dva puta godišnje, na Viru gdje sam kao domaća. Puno ljudi znam čak po imenu“, dodaje. Prošle godine bila je također na manifestaciji „Virske maškare“ kada se dobro zabavljala usput zabavljajući svoje fanove. Na kraju su svi bili u zagrljaju.

„Vir drži do maškara i tradicije. To se vidi i osjeti na svakom koraku, jer nema baš puno mjesta u Hrvatskoj gdje s toliko entuzijazma drže do karnevala. Svi dođu maškarani i svi se dobro zabavljaju. Tako će biti i ovaj put. Pozivam sve da dođu u što većem broju, jer garantiram dobar provod“, energično Maja najavljuje subotnji koncert.

Vir, subota 25. veljače od 20 sati na Ljetnoj pozornici.    


Reci što misliš!