Ostalo / Zadarska županija

Eko gala 2012

Izaslanstvo Zadarske županije otputovalo u Poljsku

Izaslanstvo Zadarske županije otputovalo u Poljsku

Izaslanstvo Zadarske županije te predstavnici Gospodarske komore Zadarske županije, Razvojne agencije, Turističke zajednice, Sveučilišta u Zadru, hotelijera i proizvođača hrane otputovali su u službeni posjet Podkarpatskom vojvodstvu u Poljskoj gdje će sudjelovati na predstavljanju Zadarske županije na sajmu „EKO GALA 2012".

 

Riječ je o posjetu organiziranom na poziv maršala Podkarpatskog vojvodstva, regije s kojom je Zadarske županija potpisala Sporazum o međunarodnoj regionalnoj suradnji,

VI. Međunarodni sajam organske hrane "EKO GALA 2012" održava se od 25. do 27. svibnja 2012. u Regionalnom sportsko-zabavnom centru u Rzeszowu. Događaj je pod visokim pokroviteljstvom poljskog ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja Mareka Sawickog te glavnog organizatora ovog projekta gosp. Miroslawa Karapyte, maršala Podkarpatskog vojvodstva.

Međunarodni sajam će okupiti certificirane proizvođače, udruženja i tvrtke sa područja organske poljoprivrede, kao i predstavnike certifikacijskih tijela, savjetodavnih i drugih tijela koji se bave razvojem organske poljoprivrede.

Tijekom svih dana manifestacije, izlagači će biti u mogućnosti promovirati i prodavati svoje proizvode. Sajam će biti popraćen brojnim konferencijama posvećenim pitanjima koja se odnose na plasiranje organske hrane na tržištu, kao i brojnim prezentacijama te degustacijama. Tijekom službene posjete izaslanstva Zadarske županije Podkarpatskom vojvodstvu planiran je niz sastanaka sa poljskim institucijama poput Gospodarske komore, Razvojne agencije, Sveučilišta u Rzeszowu, stručnih udruženja poljoprivrednih proizvođača hrane i predstavnicima Podkarpatskog vojvodstva.

U suradnji sa Upravnim odjelom za poljoprivredu, Upravnim odjelom za more i turizam, Upravnim odjelom za razvoj i europske procese te Uredom župana, Zadarska županija je, u cilju kvalitetnog predstavljanja svojih predstavnika, osigurala sudjelovanje na sajmu i izlaganje na štandu.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.

  Vezane vijesti