Ostalo / Zadarska županija

Najavljujemo

6. veljače u Zadru započinju "Info dani Programa za cjeloživotno učenje"

6. veljače u Zadru započinju

(http://www.mobilnost.hr/).

U organizaciji Upravnog odjela za razvoj i europske procese i Upravnog odjela za društvene djelatnosti Zadarske županije, u razdoblju od 6. do 8. veljače 2012. godine, u Velikoj vijećnici Doma županije, Božidara Petranovića 8, održati će se Info dani Programa za cjeloživotno učenje.

Prezentacije za sljedeće potprograme održati će se u sljedećim terminima:

6. veljače 2012. godine, s početkom u 11 sati - GRUNDTVIG (program namijenjen općem obrazovanju odraslih)
7. veljače 2012. godine, s početkom u 11 sati - Leonardo da Vinci (program koji obuhvaća strukovno obrazovanje i osposobljavanje)
8. veljače 2012. godine, s početkom u 11 sati - COMENIUS (program koji obuhvaća predškolski odgoj, osnovno i srednje obrazovanje)

Uz okvirnu prezentaciju Programa za cjeloživotno učenje, smjernice, mjere i prioritete svakog potprograma, sudionicima će se predstaviti primjeri dobre prakse i plan otvorenih natječaja u 2012. godini za pojedini potprogram. Više informacija o Programu za cjeloživotno učenje i potprogramima GRUNDTVIG, Leonardo da Vinci i COMENIUS dostupno je na stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

Organizatori mole sve zainteresirane da, najkasnije do petka, 3. veljače ove godine, u elektronskom obliku, dostave imena i prezimena sudionika na sljedeće e-mail adrese:

- Za GRUNDTVIG - miocic@zadarska-zupanija.hr
- Za Leonardo da Vinci - jurisic@zadarska-zupanija.hr
- Za COMENIUS - drustvene-maric@zadarska-zupanija.hr.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.