Politika

HDZ vs. SDP

Iznenađenje u samom finišu kampanje: Večeras u 20 sati novo sučeljavanje Milanovića i Plenkovića

Iznenađenje u samom finišu kampanje: Večeras u 20 sati novo sučeljavanje Milanovića i Plenkovića

Gotovo mjesec dana prošlo je od prvog sučeljavanja Milanovića i Plenkovića pred kamerama HRT-a, a to je ujedno bilo i prvo sučeljavanje lidera dviju najvećih stranaka još od 2003. godine.

Iako su oba kandidata tada dala naslutiti kako novog sučeljavanja neće biti, do njega će ipak doći u samom finišu kampanje. Andrej Plenković i Zoran Milanović sučelit će se večeras pred kamerama nove TV u 20 sati.



"Izađi i bori se! - poziva Nova TV. Može! Pa to je moj slogan! Dolazim večeras na debatu u 20 sati na Novoj TV", potvrdio je na svom facebook profilu dolazak Milanović.

Iz HDZ-a je potvrđeno da će se debati odazvati i Andrej Plenković.

Podsjetimo, nakon prvog sučeljavanja mišljenja su bila podijeljena, ali većina je ipak malenu prednost nakon debate dala Milanoviću.

Od toga je prošla praktički cijela kampanja, a sve ankete sugeriraju da su pred nama iznimno neizvjesni izbori. SDP po svim anketama stoji bolje, ali nedovoljno da bi jednostavno sastavio vlast.

Večerašnja anketa posljednja je prilika dvojici lidera da uvjere javnost da su upravo njihova stranka ona snaga koja je spremna i sposobna voditi Hrvatsku.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.