Politika

Pravaši

Mladi s Poluotoka: Želimo bolji život u srcu grada!

Mladi s Poluotoka: Želimo bolji život u srcu grada!

Novoizabrani predsjednik Mjesnog odbora Poluotok Luciano Klanac upozorava na problematiku koja muči njegove sugrađane i nudi neka od mogućih konkretnih rješenja

HSP AS  nastavio je s završnom  konsolidacijom stranačkih redova na razini županijskih vijeća te gradskih i općinskih podružnica kako bi stranka spremno dočekala opće lokalne izbore.

Na tom tragu, u nazočnosti  najviših stranačkih dužnosnika, stranački  delegati s područja Grada Zadra jednoglasno su izabrali novo vodstvo MO Poluotok na čelu s predsjednikom Lucianom Klancem.

Obraćajući se stranačkim suradnicima, novoizabrani predsjednik  MO Poluotok Luciano Klanac naglasio je svakodnevnu problematiku koja muči njegove sugrađane i ponudio neka od mogućih konkretnih rješenja.

Naglasio je kako je izuzetno zadovoljan sa sve većim  zanimanjem mladih za HSP AS  o čemu najbolje svjedoči veliki rast članstva na dnevnoj razini.  Naveo je kako sa postojećom stranačkom infrastrukturom, konkretnim rješenjima, jasnim programskim ciljevima  te snagom mladosti očekuje zasigurnu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

Skup je vodio predsjednik gradske organizacije i zamjenik Glavnog tajnika Mate Lukić koji je istaknuo da gradimo suvremenu modernu desnicu s mladim naraštajima na čelu. Naveo je da se planira baviti rješavanjem konkretnih pitanja i stvarnih problema malog čovjeka!

Buka i parking su dva najozbiljnija problema ovog dijela grada.  

Ako grad ne može osigurati parkirna mjesta tokom cijele godine, mora ukiniti naplatu istih za sve stanovnike Poluotoka, buka se može i mora regulirati da se stanovnicima Poluotoka omogući normalan život, pogotovo u mjesecima van sezone.

Do kraja ožujka svi mjesni odbori, biti će spremni za izbore, a iz dana u dan, mladi članovi HSP-a pokazuju da su snažna, stabilna i organizirana stranka desnoga svjetonazora u koju svaki dan pristupaju novi mladi ljudi okrenuti budućnosti i kroz HSP AS su se odlučili sami izboriti za nju.


Reci što misliš!