Politika

očišćen obamin twitter profil

Trumpova administracija od Obamine preuzela i društvene mreže Bijele kuće

Trumpova administracija od Obamine preuzela i društvene mreže Bijele kuće
AP

Sada već bivša Obamina administracija službeno je predala vlast administraciji Donalda Trumpa – 45. američkog predsjednika.

Po prvi se put u transferu vlasti dogodila i predaja društvenih mreža poput Facebooka, Twittera i Instagrama što je prvi slučaj u američkoj povijesti.

Brojni su se pitali kako će se ovaj transfer odviti i sada su stvari puno jasnije: na Facebooku aktivnosti će se jednostavno nastaviti, dok su na Twitteru stvari nešto drukčije. Predsjednikov račun @POTUS je u potpunosti očišćen i Trump će krenuti u 'friški' start sa svojim osebujnim tweetanjem.

Obama je dobio novi korisnički račun @POTUS44 na koji su arhivirani svi dosadašnji tweetovi 44. američkog predsjednika. Po istom principu su napravljeni transferi i za račun prve američke dame @FLOTUS i za dopredsjednika @VP.

Ono čemu se posebno možemo radovati jest tweetanju @FLOTUS odnosno prve dame Amerike Melanije Trump koja je na svom dosadašnjem osobnom profilu redovito tweetala o raskošnom životu američkog jet-seta. Hoće li nastaviti u sličnom stilu, to tek trebamo vidjeti.


Reci što misliš!