Politika

Osnivačka konvencija

Erol Gaši izabran za predsjednika ogranka SDP-a Novi Bokanjac

Erol Gaši izabran za predsjednika ogranka SDP-a Novi Bokanjac

Novoizabrani predsjednik Erol Gaši zahvalio se na podršci, te ukazao na smjer djelovanja novog mjesnog ogranka SDP-a

U utorak, 27. ožujka, održana je osnivačka konvencija mjesnog ogranka SDP-a Novi Bokanjac na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran Erol Gaši. Na mjesto potpredsjednice izabrana je Ana Vujasinović, a za tajnicu Matea Vidović.

Pozdravne govore održali su potpredsjednici GO SDP-a Zadar Sabina Glasovac i Nikola Turčinov, koji su izabranom rukovodstvu poželjeli puno uspjeha u radu te iskazali punu podršku Gradskog odbora u njihovom daljnjem djelovanju.

Novoizabrani predsjednik Erol Gaši zahvalio se na podršci, te ukazao na smjer djelovanja novog mjesnog ogranka SDP-a. Naglasio je kako Novi Bokanjac ima brojne neriješene probleme, pa tako ovo gradsko naselje s gotovo dvije tisuće stanovnika, još uvijek nema adekvatne društvene prostorije, školu, ljekarnu, ambulantu, tržnicu, kao ni uređen kanalizacijski sustav.

''Problemi našeg kvarta su brojni, a gradska vlast ih je godinama zanemarivala", kazao je Gaši nastavivši s nabrajanjem teškoća s kojima se stanovnici Novog Bokanjca svakodnevno susreću. Tako u nekim ulicama još uvijek ne postoji javna rasvjeta, a u poduzetničkoj zoni ne postoji direktan ulaz i izlaz iz naselja, što svakodnevno dovodi do brojnih prolazaka teretnih kamiona kroz naselje.

Članovi mjesnog ogranka SDP-a najavili su kako će gradskoj vlasti ukazivati na probleme mještana, te raditi na tome da se poboljšaju uvjeti života mještana Novog Bokanjca, koji su, uzgred rečeno, prošlogodišnjim nestankom vode usred žarkog ljeta doživjeli krah normalnog životnog funkcioniranja.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.