Politika

Uoči referenduma

HSU: Umirovljenici, podržite ulazak Hrvatske u EU

HSU: Umirovljenici, podržite ulazak Hrvatske u EU

Iako se i sama Europska unija nalazi u gospodarskoj krizi čelnici HSU-a ipak očekuju da će ulaskom naše zemlje u tu asocijaciju porasti investicije u domaće gospodarstvo

Županijska i gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika s konferencije za novinare pozivaju građane da iziđu na nedjeljni referendum i glasuju za ulazak Hrvatske u Europsku uniju.

 

Iako se i sama Europska unija nalazi u gospodarskoj krizi čelnici HSU-a ipak očekuju da će ulaskom naše zemlje u tu asocijaciju porasti investicije u domaće gospodarstvo.

Nemamo pravo neodgovorno ostati po strani izolirani od integrativno korisnih procesa, jer nam nude i osiguravaju golem civilizacijski iskorak u svim segmentima društvenoga i gospodarskoga život, a prije svega neupitnu sigurnost mirovinskoga i socijalnoga sustava Hrvatske, istaknuo je Duško Vuković, čelnik gradskog HSU-a, javlja Radio Zadar.

Dodao je kako Hrvatsku ne smijemo prepustiti interesima raznih mafijaških i opskurnih skupina profitera kojima najviše odgovara nered, neuređenost i pravna nesigurnost. Umirovljenici su uvjereni kako nema alternative Europskoj uniji s kojom, kako su rekli, imamo stoljetne civilizacijske, povijesne, političke, gospodarske i kulturne veze.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.