Politika

Sjednica GO SDP-a

Milanović: Mi ćemo igrati fer, nećemo u prljavu kampanju

Milanović: Mi ćemo igrati fer, nećemo u prljavu kampanju

Prihvaćen Plan 21 Kukuriku koalicije kao program SDP-a za izbore

SDP danas u sjedištu stranke na Iblerovom trgu u Zagrebu održava sjednicu Glavnog odbora.

Uvodni dio je bio otvoren za javnost i u njemu je šef stranke Zoran Milanović najavio plan SDP-ova ponašanja tijekom predizborne kampanje.

Najavio je da će biti potpuna suprotnost HDZ-ovoj koju je sveo na jednu riječ - prljavština. "Umjesto argumenata i dokaza sredstvo protunapada su im laži i izmišljotine", rekao je Milanović, aludirajući na neutemeljene optužbe o SDP-ovim crnim fondovima te ničim potkrijepljenu izjavu HDZ-ove Đurđice Sumrak da je šef SDP-a "sklon obiteljskom nasilju".

"Kampanja je počela davno. Kao što vidimo, prljava je, ali s naše strane neće biti prljava. Mi namjeravamo dobiti ovu utakmicu, ali fer igrom, a ne u produžecima i iz ofsajda", najavio je.

Nakon rasprave članova Glavnog odbora SDP-a izdano je priopćenje o zaključcima sa sjednice. 

"Članovi Glavnog odbora SDP-a prihvatili su Plan 21 Kukuriku koalicije kao SDP-ov program za predstojeće parlamentarne izbore. Naglašeno je kako je Plan 21 otvoreni dokument prema građanima, stoga su članovi Glavnog odbora dali punu podršku jačanju komunikacije s građanima o izbornom programu", piše u priopćenju. 

"Članovi Glavnog odbora SDP-a zaključili su kako u izbornoj promidžbi neće nasjedati na provokacije političkih suparnika, nego staviti naglasak na politike SDP-a", završava priopćenje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.