Politika

komentar zorana šprajca

Kako se Most opredijelio da se neće opredijeliti ni oko čega osim svojih kumova i to treba poštivati

Zbrinjavanje kuma je propalo nakon što je afera pukla u medijima, ali zločesti mediji su sad otkrili kako kum Hrvatskim vodama šefuje s ulice

Svi su u Saboru dali svoj stav osim Mostovaca, ali oni ne bi nikom držali lojtre osim samima sebi pa se opet otvorila afera s kumom Bože PetrovaMariom Bukmirom kojeg su pokušali namjestiti kao zamjenika direktora Hrvatskih voda tako da su kriterije na natječaju snizili na razinu više stručne spreme.

E, ali zbrinjavanje kuma je propalo nakon što je afera pukla u medijima, ali zločesti mediji su sad otkrili kako kum Hrvatskim vodama šefuje s ulice.

Naime Slobodna Dalmacija tvrdi da je Bukmir djelatnice splitskog ureda Hrvatskih voda tjerao da lažiraju izvješće o utjecaju na okoliš Centra za gospodarenje otpadom Lećevica.

Politički komesar Mosta, Nikola Grmoja,  tvrdi kako je riječ o medijskim lažima i objedama. 

"Ja ću svakako ako bude informacija o nepravilnostima  se informirati i o tome poduzeti mjere", odmah se išao opravdavati Slaven Dobrović (MOST), ministar zaštite okoliša i energetike.

"Koliko sam i osobno informiran, on je djelatnik komunalnog poduzeća u Metkoviću određen za vodne projekte i u tom pogledu sudjeluje u radu s Hrvatskim vodama", izjavio je Zoran Đuroković, generalni direktor Hrvatskih voda.

Most se dakle vrlo jasno oprijedlijo da se neće oprijedjelit ni oko čega osim svojih kumova i to treba poštivati.

Doduše, u Mostu ne skrivaju svoju zabrinutost za aktualne događaje iz 1945., pa će u tu svrhu u nekad časnom Hrvatskom saboru rado primit izvjesnog Romana Ljeljaka, uglednog slovenskog kriminalca i špijuna Jugoslavenske narodne armije kojeg su Mostovci u Saboru otvorenih usta slušali kad im je Ljeljak objašnjavao da je u drugom svjetskom ratu stradalih ustaša bilo više nego živih Rusa, komentirao je Zoran Šprajc RTL Direktu.


Reci što misliš!