Politika

polača i jasenice

Rudolf Dvorski (MODES): Mladi i obrazovani biti će pokretači pravih promjena

Rudolf Dvorski (MODES): Mladi i obrazovani biti će pokretači pravih promjena

Zadarska županija bogatija je za još dvije organizacijske jedinice Moderne demokratske snage (MODES) - i to stranačke podružnice u Jasenicama i Polači

Zadarska županija bogatija je za još dvije organizacijske jedinice Moderne demokratske snage (MODES) - i to stranačke podružnice u Jasenicama i Polači.

Članstvo na području Jasenica i Polače “mobilizirano” je u gotovo svim naseljima, što itekako mnogo toga govori o organizacijskim sposobnostima, ustrojstvu i potencijalu stranke na spomenutom području. Pritom se svakako valja osvrnuti na sve veći značaj i jačanje Moderne Demokratske Snage (MODES) na mjesnoj, općinskoj, gradskoj, županijskoj, ali i nacionalnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a za naselja i općine Jasenice i Polača.

Rudolf Dvorski, zadarski dožupan i predsjednik stranke na nacionalnoj razini, izrazio je zadovoljstvo ustrojavanjem spomenutih podružnica, istaknuvši da je teritorijalno širenje stranke od iznimne važnosti, kako bi u svim općinama i gradovima bili prisutni i utjecajni. Spomenuti čin formiranja podružnica i širenja uvelike mijenja političku sliku Zadarske županije. MODES svojim radom, pristupom i stavljanjem mladih i obrazovanih ljudi u prvi plan, dokazuje da su mladi s pravom MODES prepoznali kao stranku u kojoj neće biti samo privjesak nego uistinu pokretači budućih promjena.  Istaknuo je kako se intenzivno radi na osnivanju daljnjih podružnica na području RH, čime bi se zaokružila teritorijalna pokrivenost podružnicama Moderne demokratske snage (MODES) ususret predstojećim lokalnim izborima.

Predstavnici Moderne demokratske snage (MODES) iz spomenutih naselja i općina predstavljaju polazišnu osnovu za daljnje širenje, jačanje i umrežavanje stranke na svim razinama organizacije i djelovanja, kako bi se naposljetku lavina koja se pokrenula, proširila na razini spomenutih općina i županije, ali i šire.

Održane izborne skupštine na području općina Jasenice i Polače pokazuju i svim ostalim stanovnicima spomenutog područja, kao i pripadajućih naselja, da se kroz redove MODES-a mogu izboriti za prijeko potrebne promjene u našem društvu i zajednici. Odlučnost članova novoosnovanih podružnica MODES-a u Jasenicama i Polači može poslužiti ostalim općinama i gradovima kao primjer preuzimanja odgovornosti u ovim teškim vremenima.

Nakon održanih izbornih skupština Moderne Demokratske Snage (MODES) u Jasenicama i Polači, u neformalnom druženju su dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem Moderne Demokratske Snage (MODES) Zadarske županije i novoosnovanih podružnica u Jasenicama i Polači.

Predsjedništvo MODES Jasenice: Ante Rončević - predsjednik, Josip Šarlija - zamjenik, Filip Kosec - tajnik, Mate Maruna - rizničar, Marin Šarlija - član, Roko Maruna - član, Saša Antić - član, Mile Maričić - član, Antonio Maričić - član, Marin Maruna - član, Dragan Maričić - član, Tome Bužanja - član.

Predsjedništvo MODES Polača: Šime Kardum - predsjednik, Stipe Prtenjača - dopredsjednik, Zoran Žepina - dopredsjednik, Jurica Bobanović - tajnik, Josip Kaštelanac - rizničar, Jure Kalfić - član, Zoran Prtenjača - član.


Reci što misliš!