Politika

jačanje stranke

Osnovana općinska podružnica MODES Zemunik Donji, predsjednik Ante Šestan

Osnovana općinska podružnica MODES Zemunik Donji, predsjednik Ante Šestan

Predstavnici Moderne demokratske snage (MODES) održali su osnivačku skupštinu u općini Zemunik Donji i osnovali još jednu podružnicu na području Zadarske županije, pokazujući da će MODES na lokalnim izborima izaći u potpunosti spreman na području čitave Zadarske županije.

Članstvo na području općine Zemunik Donji “mobilizirano” je u svim naseljima, što itekako mnogo toga govori o organizacijskim sposobnostima, ustrojstvu i potencijalu stranke na spomenutom području. Pritom se svakako valja osvrnuti na sve veće infrastrukturno jačanje Moderne Demokratske Snage (MODES) na mjesnoj, općinskoj, gradskoj, županijskoj, ali i nacionalnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a za općinu Zemunik Donji.

Za predsjednika podružnice MODES Zemunik Donji jednoglasno je izabran Ante Šestan, koji je u svom obraćanju istaknuo kako MODES želi i znat će zastupati interese svoje zajednice na ovom području. Zalagat ćemo se za pružanje prilike svim ljudima koji žele raditi na stvaranju kvalitetnijeg okruženja u svojim lokalnim zajednicama kazao je novoizabrani predsjednik - Ante Šestan. Pored toga, glavni prioriteti zasigurno će nam biti širenje članstva, povećanje vidljivosti organizacije u javnosti te rad na educiranju postojećih i novih članova, napomenuo je Ante Šestan. Istaknuo je da se samo aktivnim uključivanjem u politiku može nešto promijeniti i učiniti za svoju sredinu.

Općini Zemunik Donji i gravitirajućoj okolici je potrebna nova energija, novi ljudi koji ne namjeravaju gledati sa strane, već će preuzeti inicijativu i zajedno sa svima koji se žele uključiti pokušati promijeniti stvari na bolje, Zemunik nazaduje, vrijeme je za promjene - zaključio je Ante Šestan, pozvavši sve mlade na području općine Zemunik Donji da se pridruže MODES-u, te sve druge zainteresirane na suradnju i aktivno uključenje u društveni život i razvoj svojeg mjesta.

Rudolf Dvorski, zadarski dožupan i predsjednik stranke na nacionalnoj razini, izrazio je zadovoljstvo ustrojavanjem podružnice u Zemuniku, istaknuvši da je teritorijalno širenje stranke od iznimne važnosti, kako bi u svim općinama i gradovima bili prisutni i utjecajni. Također je istaknuo kako se intenzivno radi na osnivanju daljnjih podružnica na području Zadarske županije, čime bi se zaokružila teritorijalna pokrivenost podružnicama Moderne demokratske snage (MODES) ususret predstojećim lokalnim izborima. Vi ste oni koji će preuzeti odgovornost i pokrenuti Zemunik u pravom smjeru, vjerujem u vas - riječi su predsjednika stranke u završnom obraćanju.

Nakon održane izborne skupštine Moderne Demokratske Snage (MODES) u općini Zemunik Donji, u neformalnom druženju su dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem Moderne Demokratske Snage (MODES) Zadarske županije i novoosnovane podružnice u općini Zemunik Donji.


Reci što misliš!