Politika

potvrđeno

Marko Pupić Bakrač kandidat Akcije mladih za župana

Marko Pupić Bakrač kandidat Akcije mladih za župana
Filip Brala/PIXSELL

Marko Pupić Bakrač kandidat je Akcije mladih za župana Zadarske županije na svibanjskim lokalnim izborima. Pupić Bakrač je rekao kako je glas za Akciju mladih glas za borbu protiv kriminala i kolaboracionizma

"Nema koalicija. Ni prije ni poslije izbora. Ako to prihvate političke snage s kojima pregovaramo onda je moguća koalicija. Trenutačno pregovaramo s Mostom da nas podrže'', rekao je Pupić Bakrač, prenosi Radio Zadar.

"Oni koji me dobro poznaju zasigurno nisu iznenađeni ovom mojom kandidaturom za županiju. Kako se epicentar aktivnosti krimogene političko-interesne grupacije prebacuje na županiju tako se mijenja i fokus mog djelovanja. Za razliku od Grada koji je u dugu preko 80 milijuna kuna, Županija uredno posluje, štoviše ima na banci deponirana oročena sredstva. Upravo se ekipira postava koja će to raskučiti i orobiti županiju na čelu s potrčkalom ratnih profitera.

Glas za H, D i Z glas je za torbara i njegovu kliku. Glas za tri slova S,D i P glas je za najsramotniju županijsku organizaciju SDP-a u državi, smatra Pupić Bakrač. 

''Kolaboracioniste koji su na federe dizali ruke HDZ-u u Županijskoj skupštini u iznjedrili novi slučaj Peroš u liku Dragana Ranja. Glas za AM i nezavisnih je glas za borbu do posljednje kapi krvi protiv njihovog kriminala i kolaboracionizma. Što više glasova dobijemo imat ćemo veću snagu i legitimitet u toj našoj borbi". - poruka je Pupića Barkača


Reci što misliš!