Politika

lokalni izbori

HDZ potpisao koaliciju s HSP-AS-om, HSU-om, HRAST-om i NS-Reformistima

HDZ potpisao koaliciju s HSP-AS-om, HSU-om, HRAST-om i NS-Reformistima
hrt.hr

"Ovoj su koaliciji građani ispred politike, ona osigurava stabilnost i kontinuitet u razvoju grada Zadra i Zadarske županije", istaknuo je predsjednik županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta

Predstavnici HDZ-a Zadarske županije potpisali su danas sporazum o političkoj suradnji između HDZ-a i predstavnika HSP-a dr Ante Starčević, HSU-a, HRAST-a i Narodne stranke - Reformista. 

"Ovoj su koaliciji građani ispred politike, ona osigurava stabilnost i kontinuitet u razvoju grada Zadra i Zadarske županije", istaknuo je prije potpisivanja ugovora s predstavnicima gradskih i županijskih ogranaka stranaka predsjednik županijskog odbora HDZ-a Božidar Kalmeta, javlja Radio Zadar.

''Ova koalicija osigurava jednu stabilnost a stabilnost je preduvjet bilo kojeg razvoja, ali osigurava i jedan kontinuitet zahvaljujući kojem smo mi postigli to da je danas Zadar i županija praktički najbolji u državi.

Ova koalicija daje jednu političku širokogrudnost, jer spaja široki politički spektar od centra pa na desno, a sve u jednom cilju boljeg života naših građana svih generacija. Ova koalicija ima smisao jer ima zajedničke političke ciljeve, to su odgovornost, odlučnost, znanje za rješavanje problema građana, beskompromisnost u zaštiti interesa ovoga kraja ali i nacionalnih interesa.

Zato pozivam birače da daju potporu našim kandidatima Branku Dukiću, Božidaru Longinu i ovoj koaliciji, koaliciji kojoj su građani prije politike'', kazao je uz ostalo Kalmeta.


Reci što misliš!