Politika

reakcija na razrješenje ministara

Branko Dukić o događanjima unutar koalicije: Odnos bez povjerenja ne može ići dalje

Branko Dukić o događanjima unutar koalicije: Odnos bez povjerenja ne može ići dalje
Bojan Bogdanić

Branka Dukića, HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Grada Zadra na predstojećim lokalnim izborima upitali smo za komentar današnjih događanja unutar vlade RH, te razrješenja troje Most-ovih ministara, mogućeg preslagivanja parlamentarne većine ali i novih parlamentarnih izbora.

- Prije svega me zanima Zadar, no naravno da se ovo što se događa na državnoj razini tiče i Zadrana. Nikakvi sukobi i nestabilnost nisu dobri za našu državu. Ljudima nije do izbora svakih šest mjeseci jer to znači trošak i usporavanje projekata.

Na žalost ako imate oporbu unutar koalicije i ako odnosu nestane povjerenje onda taj odnos ne može ići naprijed. Iskreno, ovo što se događa u državi najbolji je dokaz zašto je Zadru potrebna stabilna gradska vlast i stabilna većina u vijeću.

Ta stabilnost nam je omogućila da napredujemo brže od ostatka države i siguran sam da će građani  odabrati našu listu jer jasno je da smo jedino mi garancija mirnog razvoja, a sve ostalo nosi obračune, svađe i zaustavljanje razvoja, za eZadar je kazao Branko Dukić, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zadra.


Reci što misliš!