Politika

lokalni izbori 2017

Predstavljeni kandidati koalicije AM i Mosta za dogradonačelnike i dožupane

Predstavljeni kandidati koalicije AM i Mosta za dogradonačelnike i dožupane

Koalicija koju sačinjavaju Akcija mladih i Most predstavili su u Gradskoj loži listu za grad Zadar i Zadarsku županiju te kandidate za dožupana i dogradonačelnika na lokalnim izborima.

Za dožupana su kandidirani Petra Žitko i Stipe Bjeliš, a za dogradonačelnike Ante Rubeša i Tomislav Zelić.

Nakon što se Stipe Bjeliš, Mostov koordinator za Zadarsku županiju ispričao što najavljeni predsjednik i tajnik Mosta Božo Petrov i Nikola Grmoja nisu mogli doći, jer su ostali u Zagrebu rješavati probleme koji su nastali, kandidat za zadarskog župana Marko Pupić Bakrać aktualna politička zbivanja u vladi vezana za smjenu Mostovih ministara nazvao je "mini državnim udarom":

- Sad se pokazalo da je Zdravko Marić u stvari nestranački ministar eksponent jedne interesne grupacije i ja se ne bi začudio da u ovoj državi kako je krenulo u zatvoru završe Božo Petrov i Mostovci umjestio Ivice Todorića. Ovo je vrijeme u kojem padaju maske i na državnoj i na lokalnoj razini , rekao je Pupić Bakrač te stoga poziva birače da daju glas Akciji mladih i Mostu:

- Akcija mladih i Most imaju program za Zadar i Zadarsku županiju, program čija će provedba dovesti do prosperiteta i izazvati demografski i gospodarski tsunami, ali prije svake gradnje mora se počistiti gradilište. Izvucimo Zadar iz ralja raznoraznih Zrilića Grofova Lisica Livakovića Sinovčića i njima sličnih, pozvao je Pupić Bakrać.

Pozivajući građane da podrže koaliciju AM – MOST Marijana Botić, kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra navela je kako je ovo „jedina stabilna koalicija u državi i u gradu Zadru“:

- Zašto? Zato što ne počiva na interesima, mi ne služimo nikome, ne dugujemo naše pozicije nikome, nikakva nas stranka nije uhljebila, mi nismo stranački vojnici, nas povezuje nezavisnost - tvrdi Botić te poziva građane da daju povjerenje koaliciji AM - MOST.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti