Politika

također i listu za gradsku skupštinu

Mrak Taritaš predala potpise za kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba

Mrak Taritaš predala potpise za kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba
Petar Glebov/PIXSELL

Zagrebačka koalicija SDP-HNS-HSS-HSU-Naprijed Hrvatska-SU kandidatkinjom za gradonačelnicu Ankom Mrak Taritaš (HNS) predala je u četvrtak u Gradsku upravu izbornu listu za Gradsku skupštinu

Uz to, pribavila je potpise za njezinu i kandidaturu njezinih zamjenika Darija Čepe i Draženka Pandeke, a Mrak-Taritaš je tom prilikom poručila kako očekuju drugi krug izbora i pobjedu.

Upravo smo predali kandidaturu za gradonačelnicu grada Zagreba, dva zamjenika i za našu zajedničku listu koju imamo zajedno sa svojim koalicijskim partnerima. Dvije trećine građana grada Zagreba žele promjene i mi nudimo tu promjenu, izjavila je Mrak Taritaš novinarima.
 
Naglasila je kako koalicija obećava javno, otvoreno, transparentno ne samo upravljanje gradskim proračunom, nego i svim procesima, "da one situacije koje smo imali prilike u posljednje vrijeme vidjeti budu prošlost, a da budućnost bude drugačija".
 
Izvijestila je kako je prikupljeno oko 6.500 potpisa potpore njenoj kandidaturi, a očekuje da će ući u drugi izborni krug i pobijediti. "Očekujem drugi krug, očekujem da ipak bude dosta kandidata. Vidjet ćemo tko će sve dati svoju kandidaturu. Vjerojatno neki koji su bili dosta glasni i neće dati kandidaturu. Ali, očekujemo drugi krug i očekujemo da u tom drugom krugu mi budemo pobjednici", istaknula je Mrak Taritaš.


Reci što misliš!