Politika

Lokalni izbori

Koalicija MODES - SHZ postaje važna utvrda u općini Poličnik: Naša snaga su mladi ljudi!

Koalicija MODES - SHZ postaje važna utvrda u općini Poličnik: Naša snaga su mladi ljudi!

Na području općine Poličnik predstavnici Moderne demokratske snage (MODES) sklopili su koalicijski sporazum sa Strankom hrvatskog zajedništva (SHZ), kako bi zajedničkim snagama polučili što bolji uspjeh na nadolazećim izborima

Donosimo njihovo priopćenje za javnost:

Posebno smo ponosni na našu mladu ekipu, koja se isprofilirala u gotovo svim naseljima i temeljnim ograncima na području naše općine (Briševo, Dračevac Ninski, Gornji Poličnik, Lovinac, Murvica, Murvica Gornja, Poličnik, Rupalj, Suhovare i Visočane), što predstavlja hvalevrijedan zalog budućnosti. Nadalje, ovakav raspored snaga na terenu itekako mnogo govori o infrastrukturi i organizacijskim sposobnostima stranke na ovim prostorima, ali i šire.

Mi smo stranka koja će i ubuduće okupljati ljude oko sebe, stoga je koalicija MODES - SHZ tek početak jedne uspješne i dugoročne suradnje. Ovim putem ujedno pozivamo sve druge stranke, udruge i istaknute pojedince da nam se pridruže u međusobnom jačanju i povezivanju na dobrobit svih žitelja općine Poličnik. Svojim idejama, znanjima i kompetencijama želimo dati svoj doprinos ravnomjernom razvoju općine Poličnik, kao i gravitirajuće okolice. Neopterećeni podjelama, aferama ili zavadama vladajućih struktura, počevši od državne razine prema lokalnoj - ali i obrnuto - mi imamo veliku želju, znanje i kompetencije za rad na dobrobit svih žitelja naše općine. Mi smo mladi, stručni i obrazovani - i upravo u tome leži naša snaga!

Za načelnika općine Poličnik, kandidat koalicije MODES - SHZ jest Hrvoje Surać, prof., iz Murvice, dok je za njegovog zamjenika Goran Marinović iz Poličnika (kandidat br. 2), koji će ujedno predvoditi koalicijsku listu općinskoga vijeća općine Poličnik MODES - SHZ (lista br. 3).

Na razini županije podržat ćemo kandidata za župana Rudolfa Dvorskog (kandidat br. 2), kao i županijsku listu koalicije MODES - HSP (lista br. 4) koju također predvodi Rudolf Dvorski, aktualni dožupan Zadarske županije i predsjednik Moderne demokratske snage (MODES) na nacionalnoj razini.

Broj 3 - lista općinskog vijeća MODES - SHZ

Hrvoje Surać, prof.

Goran Marinović

Marin Buovac, prof.

Vjekoslav Poljak

Jure Ćustić

Andrijana Zdrilić

Andrija Matijević

Jakov Buljat

Gordana Barić

Danijela Surać, prof.

Marija Ćustić

Julija Marinović

Petra Surać, dipl.iur.

Ne zaboravimo činjenicu kako se čitav niz kandidata sa područja općine Poličnik, koji makar imaju podrijetlo u jednom od navedenih naselja, nalaze ujedno na koalicijskoj listi MODES - HSP za Gradsko vijeće grada Zadra ili pak za Županijsku skupštinu Zadarske županije, kao što su primjerice Josip Verunica, Gordana Barić, Marin Buovac, Biserka Baljak, Stipe Žunić, Silvija Martin, Alen Vedrić i mnogi drugi. Upravo spomenuti ljudi su spremni staviti na raspolaganje svoje znanje i želju za uređenijim društvom, te iznjedriti prijeko potrebne promjene u široj društvenoj zajednici.

Nedavnim pristupanjem čitavih podružnica Hrvatske seljačke stranke (HSS) u redove Moderne demokratske snage (MODES) na području Zadarske županije možemo s punim pravom očekivati izvrsne rezulate na predstojećim lokalnim izborima u općini Poličnik, ali i šire.

Glavni nam je cilj i zadaća okupljati ljude oko sebe, posebice mlade, stručne, sposobne i obrazovane, stoga ovo možete ujedno shvatiti kao svojevrsni javni poziv svima koji se prepoznaju u jednoj od navedenih odrednica, kako bi zajedničkim snagama polučili što bolji uspjeh za dobrobit općine Poličnik i svih pripadajućih naselja i okolice.

Čitava situacija od državne razine do lokalne ne ulijeva povjerenje u vladajuće strukture, koje destabilizirraju stanje u državi, i na taj način udaljavaju većinu stanovništva od aktivnog bavljenja politikom, posebice naše mlade, koji bi trebali biti nositelji promjena, boljitka i budućnosti naše domovine. Mladima treba dati priliku da djeluju i stvaraju u svojoj sredini, a ne im omogućavati kartu za Irsku.

Već 21. svibnja imate priliku to promijeniti odabirom koalicije MODES - SHZ!


Reci što misliš!

  Vezane vijesti