Politika

Lokalni izbori

Sabina Glasovac: Izađite na izbore i podržite naš projekt novoga Zadra

Sabina Glasovac: Izađite na izbore i podržite naš projekt novoga Zadra
Radio Zadar

''Zadar je utvrda klijentelizma i nepotizma iz kojeg mladi odlaze. Zadar je utvrda lošeg kontinuiteta koji ga drži u stagnaciji i mi ćemo to promijeniti'', poručila je Sabina Glasovac.

''U četiri godine u Zadru se ništa nije radilo'', istaknuo je HNS-ov Kristijan Kovačević, zamjenik kandidatkinje za gradonačelnicu, javlja Radio Zadar.

''Pozivam građane da u sebi pronađu revolt i da konačno izađu na izbore'', kaže  Erol Gaši, jer jedino tako ćemo prestati biti grad iz kojeg se odlazi.

''Nećemo davati nikakva nerealna obećanja, ali možemo jamčiti niže cijene vrtića, povećanje rodiljnih naknada i učeničkih i studentskih stipendija. Dom za umirovljenike mora biti infrastrukturni prioritet. Ako za to nema novca sufinacirat ćemo privatne domove umirovljenika'', navela je kandidatkinja za gradonačelnicu Sabina Glasovac.

''Potaknut ćemo razvoj civilne scene. Mladima se već desetljećima obećavaju prostori za njihovo djelovanje ali sve ostaje a obećanjima pa će tako ostati i najnovije obećanje ministra Gorana Marića Okosnica našeg program su pošteni javni natječaji i javna poduzeća ne smiju biti dio političke trgovine, već ih trebaju voditi stručnjaci. ''

Sabina Glasovac osvnula se i na dolazak premijera Plenkovića u Zadar i rekla kako se nada da neće zaboraviti sve što je obećao te da će s njezinim timom, ako Vlada preživi, surađivati na dobrobit građana Zadra nakon 21. svibnja. Glasovac kaže da je centar Mocire zloupotrebljen u kampanji. Ministrica Murganić je rekla da niti jedna vlada nije kriva za Mocire, no to baš i nije točno, jer se zna tko je potpisivao štetne ugovore.

''Ne dozvolimo da desetak tisuća glasova, koliko HDZ dobije, odlučuje o našoj sudbini. Izađite na izbore i podržite naš projekt novoga Zadra'', istaknula je kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra, Sabina Glasovac.


Reci što misliš!