Politika

Lokalni izbori 2017.

Koalicija SDP-HNS-HSS održala završno druženje s građanima

Koalicija SDP-HNS-HSS održala završno druženje s građanima
Radio Zadar

Koalicija SDP-HNS-HSS danas je na zadarskom Narodnom trgu organizirala završno druženje s građankama i građanima, prije sutrašnje izborne šutnje

Kandidatkinja koalicije za gradonačelnicu Zadra, Sabina Glasovac, u svojoj poruci Zadrankama i Zadranima istaknula je: 

"Zadar nije ničija utvrda, Zadar nije ničije vlasništvo. Zadar pripada svima. Zadar ste vi, svi ljudi našega grada. Zadar će biti grad u kojem će svatko dobiti priliku za ostvarenje svojih nada, želja i snova, svojih ambicija i ideja. Zadar će biti grad iz kojega mladi neće odlaziti. Zadar će bit grad razreda punih djece, koja će s osmjehom ići u školu i s radošću učiti jer znaju da u svom gradu imaju osiguranu budućnost. Zadar će biti grad gospodarskog razvoja, novih tehnologija, znanja, poštenih natječaja, kulturnih i sportskih uspjeha, grad u kojem će ulice ponovno odisati mirisom Dalmacije. To je moja vizija Zadra, ali ona je neostvariva bez vas."

"Drage Zadranke i Zadrani, moć nije u rukama političara. Moć je u vašim rukama.  Kao i budućnost Zadra. Svaki vaš glas i samo munuta vašega vremena može potpuno promijeniti budućnost našega grada. Izađite na izbore jer Zadar su ljudi."


Reci što misliš!