Politika

lokalni izbori

Sabina Glasovac: Nisam uspjela, tražit ćemo nove ljude

Sabina Glasovac: Nisam uspjela, tražit ćemo nove ljude
Dino Stanin/PIXSELL

Optimistično je na početku izborne večeri bilo u stožeru SDP-a. I ovoga puta očekivali su ulazak u drugi krug i u utrci za zadarskog gradonačelnika i župana. Nakon što je postalo očito da se to neće dogoditi SDP-ovi kandidati priznaju poraz, a krivac je kažu i slabo odrađen rad na terenu.

Kandidat za zamjenika gradonačelnika Erol Gaši na početku večeri najavio je ulazak u drugi krug te borbu prsa u prsa u sljedećih 14 dana. U Gradskom vijeću nadali su se osvojiti 11 mandata kao na prethodnim lokalnim izborima, prenosi Radio Zadar.

- Osobno bi bio zadovoljan i sa tom brojkom, pa vidjet ćemo što će biti.

I Renata Sabljar Dračevac nadala se ponoviti uspjeh prethodnih lokalnih izbora te ući u drugi krug utrke za  župana.  Dobre rezultate očekivala je i u županijskoj skupštini:

- Još uvijek vjerujem da ćemo imati bolje rezultate nego što smo imali prije 4 godine, vjerujem da ovoga puta smo bolje odradili teren, ali i nekakvi odnosi snaga su se promijenili. Mislim da će ići nama u korist.  

Mislim da ćemo morati tražiti nove kandidate i nove ljude koji će tražiti povjerenje kod birača jer ja to očito nisam uspjela, kazala je Sabina Glasovac.


Reci što misliš!