Politika

lokalni izbori

Dvorski: Budite sigurni da ćemo se i dalje boriti za svakog čovjeka!

Dvorski: Budite sigurni da ćemo se i dalje boriti za svakog čovjeka!
Dusko Jaramaz/PIXSELL

Donosimo poruku Rudolfa Dvorskog, predsjednika stranke MODES, koji je osvojio 5174 glasa kao kandidat za zadarskog župana

Drage sugrađanke, sugrađani i žitelji naše županije,
od srca vam se zahvaljujem na glasovima, kojima ste stranci nastaloj prije svega 10 mjeseci, omogućili da sa 2 vijećnika uđe u Županijsku skupštinu Zadarske županije.

Budite sigurni da ćemo se i dalje boriti za svakog čovjeka!

Hvala svima koji ste, meni kao kandidatu za župana, povjerili svojih 5174 glasova . U ovu bitku smo se upustili pošteno i otvorenog srca, bez skrivanja iza velikih stranačkih struktura i baš zato smatram naš uspjeh velikim.

Čestitam našim kandidatima koji su prošli u gradska i općinska vijeća u Biogradu, SV Filip i Jakovu, Zemuniku, Ninu, Privlaci, Poličniku, Pagu, Posedarju, Polači, Benkovcu. Čestitam također svim našim kandidatima za gradonačelnike i načelnike na poštenoj i korektnoj borbi! Čestitke upućujem i ekipi u Primorsko-goranskoj županiji u općini Lopar na Rabu, Župi Dubrovačkoj u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Brodsko-posavskoj županiji na ostvarenim rezultatima.

Posebno sam ponosan što je naš kandidat za gradonačelnika Paga, Ante Fabijanić imao najviše glasova u prvom krugu, U drugom očekujemo pobjedu i prvog gradonačelnika MODES-a!

Još jednom hvala svima!


Reci što misliš!

  Vezane vijesti