Politika

svjedoci zgroženi

Kerum nakon sučeljavanja vrijeđao i prijetio protukandidatu Opari

Kerum nakon sučeljavanja vrijeđao i prijetio protukandidatu Opari
Screenshot

Kandidat HDZ za gradonačelnika Splita Andro Krstulović Opara u poslijepodnevnim je satima priopćio kako ga je na današnjem sučeljavanju kojeg je organizirala Slobodna Dalmacija , "odvratno izvrijeđao"

Protukandidat Željko Kerum (HGS) koji je pak priopćio kako je netko nakon sučeljavanja neovlašteno i protuzakonito snimao njihovu međusobna prepirku.

"Salve gnjusnih, odvratnih uvreda i prijetnji koje je uputio (Kerum) na moj račun ispod su svake razine ljudske komunikacije da bi ih ponavljao. To nije bilo sučeljavanje argumentima i rasprava o programu, to je bilo ludilo jednog poraženog čovjeka koji se sa svojim neuspjesima očito ne zna nositi;" istaknuo je Krstulović Opara. 

Najavio je kako otkazuje sva planirana sučeljavanja s Kerumom.

"Pod izlikom da se sljedeće sučeljavanje ne bi pretvorilo u još jedan divljački Kerumov ispad, ne želim građane Splita, svoju obitelj, a ni sebe izlagati ludilu tog čovjeka te otkazujem sva panirana sučeljavanja," poručio je Krstulović Opara. 

Za vrijeme sučeljavanja Kerum je izvrijeđao Krstulovića, a kad su se kamere isključile, mikrofoni su zabilježili i Kerumove prijetnje Opari

Svjedoci  su bili novinari i tehničko osoblje "Slobodne Dalmacije", koji su bili u šoku, a  kako navodi  "Slobodna"  Andro Krstulović Opara  je "prilično mirno otrpio vrijeđanje i optužbe te je inzistirao na tome da se snimka sa svim uvredama na njegov račun objave u cijelosti".

Željko Kerum je u priopćenju pak naveo kako je to bila međusobna prepirka u četiri oka koju je "netko neovlašteno i protuzakonito snimao."

 

 


Reci što misliš!