Politika

Glavni odbor

Bernardić: SDP je jedina snaga koja može mijenjati Hrvatsku

Bernardić: SDP je jedina snaga koja može mijenjati Hrvatsku
Igor Soban/PIXSELL

Na Iblerovom trgu sastao se Glavni Odbor SDP-a. Predsjednik stranke Davor Bernardić, na čiju ostavku pozivaju neki istaknuti SDP-ovci, poručuje da je SDP jedina alternativa za boljitak zemlje.

Službeno, Glavni odbor raspravlja o rezultatima lokalnih izbora. Unatoč restrukturiranju stranke i financijskim problemima, Bernardić kaže da rezultat lokalnih izbora nije loš te da daje razloge za optimizam, a samim time optimistična može biti i Hrvatska.              
           
"U ovom trenutku je potpuno jasno da je SDP jedina čista, jasna, bistra alternativa u Hrvatskoj. Jedina snaga koja može Hrvatsku mijenjati. Stvarna snaga društvenih promjena" poručio je Bernardić. Naveo je da su ciljevi SDP-a bolje obrazovanje za djecu, rast minimalne i prosječne plaće te dostojanstvo umirovljenika.              
           
"I to je razlika između dvije Hrvatske koje u ovom trenutku imamo. S jedne strane je vlast po svaku cijenu, vlast radi interesa, a s druge strane je obraz, Hrvatska koja radi, koja je pristojna, mirna i radišna i Hrvatska u kojoj obraz nema cijenu" dodao je Bernardić. Pozvao je sve članove da rade u interesu SDP-a, a samim time i cijele zemlje.              
           
 "Pozivam sve one koji s nama dijele iste svjetonazorske principe i ista svjetonazorska uvjerenja da nam se priključe, da se priključe platformi za bolju Hrvatsku."
 


Reci što misliš!