Politika

Konstituirano Općinsko vijeće Pašmana, Petra Perinović predsjednica

Konstituirano Općinsko vijeće Pašmana, Petra Perinović predsjednica
Naši školji

Na blagdan sv. Antuna Padovanskog, svoga nebeskog zaštitnika, Pašman je dobio novo Općinsko vijeće, kojemu će sljedeće četiri godine predsjedavati Petra Perinović (HDZ). Njezin zamjenik bit će Šime Jureško, također s liste HDZ-a.

U nazočnosti predstavnika Ureda Državne uprave u Zadarskoj županiji Damira Valčića i Mate Kutleše, novoizabrano Općinsko vijeće Općine Pašman službeno je započelo s radom, a predsjednica Petra Perinović poručila je kako će općinska uprava nastaviti s provedbom započetih projekata te da očekuje dobru suradnju sa svim članovima vijeća.

- Na pragu smo glavne turističke sezone i u nadolazećim mjesecima turizam će nam biti u središtu interesa. To je naša glavna gospodarska grana i mislim da svi želimo što bolje rezultate. Ovih dana privest ćemo kraju i natječaj za udruge, odnosno dodijeliti sredstva onim udrugama koje su predale zahtjeve, a najesen nastavljamo s već započetim projektima i pripremom novih, dodala je Perinović.

Konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Pašman prisustvovao je i zamjenik župana Zadarske županije Šime Mršić, koji je novoizabranim vijećnicima poželio uspješan rad, a stanovnicima svih pašmanskih mjesta uspješnu turističku sezonu.

- Zadarska županija će kao i dosad pratiti rad Općine Pašman i podupirati sve razvojne projekte, bilo da je riječ o infrastrukturi, zdravstvu, socijali, društvenim djelatnostima, ruralnom razvoju ili turizmu. Želim vam da nastavite s rastom turističkih rezultata i na kraju sezone imate više od 300.000 noćenja, što ste si sami zadali i stavili u prioritete, rekao je Mršić.

U novom sazivu Općinskog vijeća Općine Pašman s liste HDZ-a bit će Petra Perinović, Šime Jureško, Ana Lukačić, Ivan Čikarela, Ivana Kulonja i Šime Pedišić, a s liste grupe birača nositelja Branka Mađerića - Marijana Božić, Nikola Krajnović, Rozalinda Banić, Svetko Ralić i Branislav Mađerić.


Reci što misliš!

  Vezane vijesti