Politika

petak, 21. srpnja

Premijer Plenković sa suradnicima u posjeti Zemuniku, Zadru i Vrani

Premijer Plenković sa suradnicima u posjeti Zemuniku, Zadru i Vrani
Ivo Cagalj/PIXSELL

U petak, 21. srpnja 12.30 sati predsjednik Vlade Andrej Plenković sa suradnicima posjetit će 93. zrakoplovnu bazu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku Donjem

Vojarna u svom sastavu ima četiri eskadrile, Eskadrilu aviona, Eskadrilu helikoptera, Protupožarnu eskadrilu i Eskadrilu transportnih helikoptera dislociranu u Divuljama. U postrojbi djeluje i akrobatska grupa “Krila Oluje".
 
U 13.30 sati predsjednik  Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković održat će sastanak s Božidarom Longinom, županom Zadarske županije i dr. Brankom Dukićem, gradonačelnikom Grada Zadra.
 
Premijer Andrej Plenković će nakon posjeta Sinju, Zemuniku i Zadru, obići i Hotel-baštine Mašković Hana u 14.50 sati u Vrani. 

Riječ je o pojedinačnom zaštićenom kulturnom dobru upisanom u Registar kulturnih dobara RH, a čija je obnova financirana i sredstvima fondova Europske unije.

U pratnji predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević te ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.


Reci što misliš!