Sci-Tech

Korisnici oduševljeni domaćim katalogom od 90 tisuća pjesama

Deezer od dolaska u Hrvatsku udvostručio broj pjesama

Deezer od dolaska u Hrvatsku udvostručio broj pjesama

Deezer je od svog dolaska u Hrvatsku udvostručio bazu na više od 40 milijuna pjesama - i korisnicima ponudio najveći katalog domaćih naslova. Ljubitelji glazbe preko Deezera tako mogu slušati čak 90.000 hrvatskih pjesma, od najnovijih hitova pa do starih klasika. Deezer je najveći legalni servis za streaming u Hrvatskoj i nudi velike prednosti u odnosu na druge oblike konzumiranja glazbe putem interneta: pametne preporuke glazbe i mogućnost slušanja omiljenih pjesama bez potrebe za pristupom internetu ili downloadom pjesme na uređaj, čime korisnicima štedi podatkovni promet i memoriju.

I sami su glazbenici već odavno prepoznali njegove prednosti. Kratkim videom Nina Badrić pozvala je svoje fanove da nju i svu domaću glazbu pronađu na Deezeru. 'Glazba je za mene u životu sve. S njom se ljubim, s njom tugujem, s njom samujem i radujem se. Do svoje omiljene glazbe dolazim putem Deezera, gdje svaki put vrlo lako nađem omiljenu pjesmu za trenutno stanje u kojem se nalazim', kaže Nina.

https://www.youtube.com/watch?v=hM8HPyKjjFg&feature=youtu.be

Streaming iz godine u godinu preuzima primat u načinu konzumiranje glazbe u svijetu, a njegova privlačnost savršeno je jasna. U samo par klikova dolazite do omiljene glazbe. Sve što poželite čuti na dohvat je ruke i odmah spremno za slušanje, izbor nikada veći - dostupnost nikada lakša, a štedite vrijeme i prostor za pohranu koji su potrebni kod downloada. Mjesečnom pretplatom dobivate pristup svjetskoj i domaćoj diskografiji na tri uređaja - mobitelu, tabletu i kompjuteru, uz opciju dodavanja pjesama u favorite i slušanja istih offline, bez downloada.

Deezer prepoznaje korisnikovu fonoteku i odabire pjesme koje želi čuti pripremajući posebne liste samo za njih. Uz dodatak 50 internacionalnih glazbenih urednika koji kreiraju posebne liste, preporuke su bazirane, između ostalog, i na korisničkom iskustvu, povijesti slušanja, lokaciji i odgovorima na pitanja o glazbenim ukusima.  Za one koji žele probati Deezer bez obaveze, dostupno je 30 dana probnog roka bez naplate, koji se u svakom trenutku može otkazati.

Streaming koji je postao najpopularniji način slušanja glazbe u svijetu polagano nalazi svoje mjesto i u Hrvatskoj. Sve legalne opcije slušanja glazbe koje poštuju vlasnike i nositelje prava na glazbu, kao što je Deezer, podržava i hrvatska glazbena industrija, Hrvatska diskografska udruga (HDU) te HDS ZAMP.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.