Sci-Tech

3. Zadar DigIT: Viber čitateljima Vijesti.hr omogućuje napredno komuniciranje

3. Zadar DigIT: Viber čitateljima Vijesti.hr omogućuje napredno komuniciranje

Viber je na 3. Zadar DigIT-u predstavio nadogradnju svoje standardne aplikacije preko koje će RTL-ov portal Vijesti.hr, kao prvi u Hrvatskoj, svojim čitateljima omogućiti napredno komuniciranje

Treće izdanje Zadar DigIT-a, jedine konferencije u Hrvatskoj posvećene digitalnom turizmu, održano je u Zadru u suorganizaciji RTL-a.

Uz proučavanje noviteta iz svijeta digitalnog marketinga, medija i novih tehnlogija, na DigIT-u je Viber predstavio nadogradnju svoje standardne aplikacije preko koje će RTL-ov portal Vijesti.hr, kao prvi u Hrvatskoj, svojim čitateljima omogućiti napredno komuniciranje.

"Ono što revolucionarno donosi Viber jest da komunikacija postaje u potpunosti personalizirana. Dakle, vi kao jedna osoba, jedan korisnik, jedan mobitel sa Vijesti.hr ili dugim izvorom informacija zapravo razgovarate putem Vibera - na temelju sadržaja koji je vama intersantan i koji vi odabirete", objašnjava voditelj digitalnog sadržaja na RTL-u (Vijesti.hr) i organizator Zadar DigIT-a Domagoj Vidović.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.