Sci-Tech

Federico Ciccarese predstavlja

Prekrasan prototip iPhonea 5

Prekrasan prototip iPhonea 5

Ovo nije prvi put da je Ciccarese kreirao vlastitu verziju nekog budućeg Appleova proizvoda

iPhone 5 možda i neće izaći u skorije vrijeme, međutim to nije zaustavilo umjetnike i dizajnere da se pozabave prototipom, piše net.hr

Nakon što se pozabavio glasinama o Appleovom novom modelu iPhonea, talijanski dizajner Federico Ciccarese predstavio je ove prekrasne modele.

Njegov iPhone 5 ima blago savijenu stražnju stranu. Tijelo telefona tako zapravo neodoljivo nalikuje Appleovom Magic Mouseu. Retina zaslon je ravan, a telefon se sužava pri vrhu i dnu.

Utor za slušalice stavljen je sa strane kako bi se prilagodio novom dizajnu. Pozadina telefona izgleda kao da je napravljena od aluminija, te je vrlo slična onome što smo već imali prilike vidjeti na Appleovim modelima računala MacBook Pro, MacBook Air i iMac.

Ovo nije prvi put da je Ciccarese kreirao vlastitu verziju nekog budućeg Appleova proizvoda. Osim što je već pokušao dizajnirati petu generaciju iPhonea (ono što će postati iPhone 4S), također se okušao u konceptima kao što je primjerice iScreen, njegova vizija integrirane televizije iz Applea. 

Ovaj dizajn zaista je vrijedan pažnje, a i Appleovi dizajneri, poput Jonyja Ivea, mogli bi ga cijeniti. 

net.hr/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.