Sci-Tech

DRMA organizira prvo službeno okupljanje hrvatskih community managera

DRMA organizira prvo službeno okupljanje hrvatskih community managera

Neprofitna udruga DRMA 23. siječnja povodom dana community managera organizira prvo službeno okupljanje stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama.

Večeras u ponedjeljak 23. siječnja, dan je kada se u svijetu održava treći po redu Community Manager Appreciation Day 2012, stoga su povodom toga osnivači udruge Davor Runje, Barbara Slade, Ilija Brajković, Vinko Mojtić i Željko Riha organizirali druženje i u Hrvatskoj sa željom da pokažu kako i Hrvatska prati svjetske poslovne trendove te da kao udruga educiraju sve potencijalne poslodavce i posloprimce, ali i da uspostave standarde u svom poslu.

“Sama ideja osnivanja Hrvatske udruge stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama pojavila se tijekom prošle godine kada smo započeli razgovor oko zajedničkih edukacija na polju društvenih mreža. Cilj DRMA-e je profesionalizirati posao stručnjaka za komunikaciju na društvenim mrežama i uvesti potrebne standarde kako bi tržište dobilo što kvalitetniju uslugu.

Također pozivamo sve tvrtke koje se bave uslugama marketinga i komunikacija na društvenim mrežama da nam se priključe.  Kako se radi o vrlo srodnom zanimanju sa odnosima s javnošću i marketinga, vjerujemo u izvrsnu suradnju sa domaćim PR i marketinškim udrugama. Od udruge možete očekivati veliki broj aktivnosti na poljima: edukacija, seminara,stručnih okupljanja i konferencija. Nadamo se povezivanju sa kolegama u susjednim državama,“  poručuju osnivači udruge  Željko Riha, Ilija Brajković, Davor Runje, Vinko Mojtić i Barbara Slade.

Prvo okupljanje udruge DRMA je dakle večerad u prostorijama Chillout hostela, a ukoliko niste iz Zagreba, organizatori su omogućili besplatan smještaj s ponedjeljka na utorak u hostelu gdje se sve održava. Ukoliko se odlučite, svoj dolazak potvrdite na kontakt@drma.com.hr .

 

Više na Zimo.co .


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.