Sci-Tech

Google+ postaje bolji

Google+ uvodi novitete, postaje sve bolji

Google+ uvodi novitete, postaje sve bolji

Novosti koje uvode pomalo imaju smisla i postaju sve zanimljiviji, a Google je objavio još tri odlične stvari

Moramo priznati da smo i mi među tom skupinom ljudi koji su bili pomalo skeptični prema Google+, no čini se kako se stvari polako mijenjaju, piše zimo.co

Sa preko 40 milijuna korisnika i daleko manje onih aktivnih, Google+ postaje bolji iz dana u dan. Novosti koje uvode pomalo imaju smisla i postaju sve zanimljiviji, a Google je objavio još tri odlične stvari.

What's hot

Prva je ‘What’s hot’ značajka koja radi upravo to što piše. Dakle s lijeve strane gdje se nalaze i vaši ‘Sparksi’ pojavila se nova mogućnot koja omogućuje da pogledate koji su trenutno popularni postovi na Google+. Nešto slično navikli smo viđati kod Twittera, pa tako od sada i na Google+ možete vidjeti koji su to popularni postovi u svijetu, bilo da se radi o nekoj slici ili breaking news.

Ripples

Druga značajka zove se Google+ Ripples, a zadatak joj je praćenje postova. Dakle, kada netko od vaših prijatelja objavi neki post, možete pogledati tko je dijelio post, komentirao i to sve na jednom prikazu. Osim toga, post možete pratiti u vremenskom razdoblju tako da pomičete vremensku liniju ispod prikaza. Ripplesima možete pristupiti tako da kliknete na strelicu desno gore na postu vaših prijatlja i odaberete View Ripples.

Creative Kit

Osim već postojećih mogućnosti da vaše slike uljepšate, dodate im razliličte filtere i još mnoštvo toga, Google+ je danas predstavio Creative Kit, alat pomoću kojeg će vaše slike izgledati još bolje. Povodom Halloweena Google je objavio i mogućnosti uređivanja vaših slika u stilu vampira i duhova ili pak ju možete uljepšati tikvama, maskama, munjama i još mnoštvom toga. Na vama je da budete kreativni.

zimo.co/eZd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.