Sci-Tech

Društvene mreže

Instagram sada ima 400 milijuna dnevno aktivnih korisnika

Instagram sada ima 400 milijuna dnevno aktivnih korisnika
Instagram

Prilikom objave financijskih rezultata za četvrti kvartal 2016. godine, Mark Zuckerberg pohvalio se podatkom kako Instagram sada ima više od 400 milijuna dnevno aktivnih korisnika

Tijekom objave Facebookovih financijskih rezultata za četvrti kvartal prošle godine, Mark Zuckerberg nije propustio priliku kako bi se pohvalio i uspješnim poslovanjem Instagrama.

Popularni servis odnosno aplikacija za uređivanje i dijeljenje fotografija sada broji ukupno više od 400 milijuna dnevno aktivnih korisnika. Riječ je o velikom uspjehu s obzirom da je Instagram prije samo sedam mjeseci imao 300 milijuna dnevno aktivnih korisnika.

Na mjesečnoj bazi, prema podacima objavljenim u prosincu, Instagram ima oko 600 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. U razdoblju od šest mjeseci, a zaključno s prosincem, Instagramu se pridružilo 100 milijuna novih korisnika.

Kako bi zadržao postojeće i privukao nove korisnike, Instagram aplikacija bi uskoro trebala dobiti novu funkciju, mogućnost dodavanja do 10 fotografija u jednom postu (ovu opciju već imaju oglašivači, a sada bi je trebali dobiti i obični korisnici). Cijela opcija za obične korisnike je trenutačno u fazi testiranja.


Reci što misliš!