Sci-Tech

Mobiteli

BlackBerryjev Mercury bit će predstavljen na MWC sajmu

BlackBerryjev Mercury bit će predstavljen na MWC sajmu
androidcentral.com

BlackBerry je objavio teaser kojim najavljuje svoj dolazak na MWC 2017 sajam, tog dana konačno ćemo upoznati i njihov ovogodišnji mobitel – Mercury

BlackBerry je i službeno najavio svoj dolazak u Barcelonu na MWC 2017 sajam. Prema objavljenom teaseru posjetitelji sajma moći će i uživo vidjeti njihov novi mobitel – Mercury.

Predstavljanje novog modela održat će se 25. veljače 2017. godine u 19 sati. Podsjetimo, Mercury kojemu je to za sada kodni naziv najviše će se razlikovati od ostalih mobitela na tržištu po tome što će imati fizičku (QWERTY) tipkovnicu.

Dosadašnje glasine spominju i 4,5“ zaslon, 3 GB RAM-a te Qualocmmov SoC Snapdragon 625. Kad su u pitanju kamere Mercury bi trebao imati iste kamere (12 MP i 8 MP) kakve se nalaze i na Googlovim Pixelima.

Kako i priliči modernim mobitelima tako će i BlackBerryjev Mercury imati čitač otiska prsta koji će biti ugrađen u razmaknicu, odnosno tipke „space“. Što se proizvodnje tiče ona će ponovno biti povjerena tvrtki TCL koja je za BlackBerry proizvela i zadnja dva modela –DTEK50 i DTEK60.


Reci što misliš!